Gjør deg klar for sommerfesten

Vi har alle ventet en stund på sommeren, men nå føler vi oss rimelig sikre på at den er kommet for å bli.

Er det noe absolutt alle bør unne seg i sommevarmen, er det en skikkelig god fest med grillmat, forfriskende drinker og fengende musikk. Er du heldig blir du også invitert til en unik fest med et gøyalt tema. Sommeren er definitivt den beste tiden å være sammen med venner utover i de sene nattetimer. Hvem vet, kanskje møter du også en kjekk sommerflørt?

Vår skjønnhetsansvarlig har tidligere skrevet en guide til hvordan vi jenter bør sminke oss i sommer, og til den perfekte sminkelooken må man selvfølgelig også ha det perfekte antrekket.

Femelle har funnet frem to stilige og moteriktige alternativer til sommerfestens antrekk.


Clutch fra VILA/Nelly – 349kr, festkjole fra JEANE BLUSH/Nelly – 299kr, armbånd fra Nelly – 79kr og sorte wedges fra CARLA/Nelly – 399kr.

Den sukkersøte, men også rocka kjolen fra Jeane Blush er den ultimate sommerkjolen. Den inneholder flere forskjellige motetrender – Pudderfarge, high-waist og den hinter også til den nye undertøytrenden med den sorte korsettlignende overdelen. Med armbånd i samme nyanser som skjørtet, sort clutch og wedges med lekre detaljer blir du kveldens store blikkfang.


Stroppløs topp fra ICHI/Nelly – 349kr, pumps fra Chinese Laundry/DinSko – 1099kr, smykke fra H&M – 79,50kr og 5-pack armånd fra H&M – 29,50kr.

Den skinnende sorte kjolen fra Ichi gir deg med en gang en mer rocka look. Denne stilen er samtidig litt mer anonym enn første alternativ. Den lille sorte er en klassiker, men Ichi har gjort denne litt mer unik ved å gi den en mer glitrende effekt. Enkle accessoarer fra H&M pynter opp antrekket. Kjør gjerne på med lillasotede øyne for å matche kveldens pumps fra Chinese Laundry. De kan fåes kjøpt på de fleste DinSko butikker i Norge.

Enten om du velger alternativ en eller to, bør du også sørge for å se fresh ut hele kvelden. Med Make Up Store sitt mineralpudder får du en ekstra sunn og langvarig glød.

Slapp av og kos deg på sommerfest!Bildekilde: Thinkstock photos, produsentene

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul