Glamorøse ører i vinter

I vinter er det store og glamorøse øredobber som er mest populært.

Enten de er grønne, blå, rosa eller rett og slett gull eller sølv, så har det ingen betydning. Så lenge øredobbene vekker oppsikt og spriter opp antrekket ditt, så har du mestret vinteres store trend med glans.

Ovenfor ser du hvordan Gossip Girl jenta Blake Lively har gjort det. Hun valgte å mikse sin blå kjole med både sminke og øredobber i rosa. Angelina Jolie har også gjort noe lignende, men viser en mer voksen måte å pynte opp en enkel, sort kjole. Det er nok ingen tvil om at flesteparten la merke til de grønne øredobbene, før de så hennes elegante gallakjole. En annen, litt mer diskrè måte å style opp antrekket sitt med ørepynt, er rett og slett å gjøre helt motsatt som Blake Lively, og matche antrekket helt. Natalie Portman har gjort en god jobb med det ovenfor med sine øredobber i sort og sølv.

Det finnes uttallige mange varianter innen øredobber, men de mest vanlige akkurat nå er nok de med frynser i enten sølv, gull eller sort. Selv om du kanskje ikke tror det, så er det faktisk mange som er redd for å utforske hvilke typer ørepynt man passer til. De fleste holder seg til en favoritt uten å tenke noe mer over det. Å pynte seg skal være gøy og jenter burde absolutt eksperimentere litt mer med det store utvalget som finnes. Paljetter, fjær, steiner, chiffon og plastikk er bare en liten del av hva øredobber lages av, og som faktisk kan kjøpes i butikker. Lek deg med materialene.


Lindex – 59,50kr, Nelly.com – 29kr, Bik Bok – 79kr, Syster P – 289kr


Bik Bok – 79kr, Cornelia – 349kr, Gina Tricot – 99kr, Gina Tricot – 129kr


Gina Tricot – 99kr, Accessorize – 119kr, Nelly.com – 29kr, Accessorize – 109krBildekilde: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Glamorøse ører i vinter

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul