Google erobrer moteverden

Google vil overta moteverden på nett med lanseringen av motestedet Boutiques.com.

Boutiques.com er Googles nye storsatsing, og veien til å erobre moteverden på nett. Google eier mye av det vi ser på nettet, blant annet YouTube, Gmail og selvfølgelig søkemotoren Google. Å google noen er til og med blitt et eget verb. Neste steg er moteverden.

Finn din stil
Nettstedet gir deg en samlet oversikt over de viktigste nettbutikkene i verden, samtidig som den gir deg en mer personlig shoppingopplevelse ved å sette sammen antrekk for deg. Dette gjør den basert på opplysninger du gir om din stil, farger og snitt du liker. Er du usikker på et plagg, kan Boutiques.com vise det plagget i et antrekk for å gi deg inspirasjon om hvordan å bruke det.

Nettstedet hjelper deg også å finne din egen stil. Ved å ta en test hvor du rangerer sko, klær og antrekk viser Boutiques.com deg stilen du har basert på svarene du gir. Den viser deg også hvor du kan kjøpe klær etter din stil, og gjør shoppingen enklere for deg.

– Boutiques.com bruker avansert teknologi for å visuelt analysere din smak og sette sammen plagget med andre plagg i samme sjanger, skriver Google på sin egen blogg.

Google beskriver Boutiques.com som en personlig shoppingopplevelse på nett.

Stjel stilen
Kjendiser, stylister, designere og motebloggere legger ut sine ønskelister på sine egne nettbutikker på nettsiden. Her finner du ønskelistene til stjerner som blant annet Nicole Richie, Olivia Palermo og Mary-Kate Olsen. Det har aldri vært enklere å stjele stilen til dine favorittkjendiser. Her er det masse inspirasjon å få! Du får siste trendvarsel, og er alltid oppdatert på hva som skjer på motefronten.

Flere ledende moteeksperter har samarbeidet med Google for at samarbeidet mellom maskin og mote skal gå feilfritt, og den enkelt skal forstå hvilke antrekk som passer bra sammen. Google satser på å gjøre Boutiques.com til en oversiktlig side for alle moteløver, og gi deg den shoppingopplevelsen du ønsker. De har gjort en god jobb med å la siden stå på egne ben, det skinner ikke Google gjennom hele siden noe som nok er fordelaktig.

Foreløpig er Boutiqes.com kun begrenset til USA, men det er planer om å utvide til resten av verden. Moteinteresserte i Norge må belage seg med tålmodighet så lenge, og glede seg til denne fabelaktige siden kan hjelpe oss med en lettere shoppinghverdag.

Lanseringsfesten
Lanseringen av nettstedet tok plass i New York og store kjendiser som Carey Mulligan, Emma Watson og Mary Kate Olsen var selvfølgelig tilstede.

Hollywoods nye yndling Carey Mulligan hadde på seg en dyremønstret Lanvinkjole på lanseringen, mens moteikonet Ashley Olsen gikk for en mer avslappet look i sin søte Balenciaga genser. Den nygifte True Blood-stjernen Anna Paquin møtte opp på lanseringen sammen med ektemannen Stephen Moyer. Anna elsker tydeligvis å kle seg litt edgy, så denne minikjolen fra Prabal Gurung var perfekt for henne.

Ashlee Simspon-Wentz rocket sin nye, korte frisyre og lekte seg med poseringene i sin lange, stripete kjole. Vakre Emma Roberts satset på en bluse/bukse kombinasjon, og hennes antrekk fra Zac Posen så fantastisk ut på henne. Lanseringsfestens mest rotete antrekk var det Mary Kate Olsen som hadde på seg. Den så å si alltid stilsikre fashionistaen så desverre ikke så sikker ut denne gang. Flotte Malin Åkerman holdt det enkelt og vakkert, og ble automatisk lanseringens best kledde i sin glitrende, korte sølvkjole.

Kilde: boutiques.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

3 kommentarer om “Google erobrer moteverden

  1. Desverre er artikkelene deres skrevet på en utrolig blogg-aktig måte der dere\du som skriver artiklene kun dømmer etter personlig smak, og ikke hva som faktisk funker.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul