Guide: Få ekstra lange vipper.

Sminke har blitt en nødvendighet for så å si alle jenter. Et godt råd til dere med korte øyevipper kan være å bruke en vippetang. For å få et mye bedre resultat kan du bruke hårføneren til å gjøre tangen varm før bruk. Husk å ikke varme den for mye. Vent til tangen kjennes lunken.

For å få enda lange vipper kan du påføre mascara et par ganger ekstra enn til vanlig. For en mer intens og rocka look kan du også bruke eyeliner.

Hvis du fortsatt ikke føler deg fornøyd med resultatet, finnes det alltid andre metoder som vippeextensions og løsvipper. Førstnevnte kan man få satt på hos frisøren.

Avsnitt om vippeextensions lånt fra Karl Johan Hud & Kroppspleie:

Glem vippetang og mascara! Vippeextension gir det naturlige look av lange, flotte øyevipper som alle kvinner (og menn) går og drømmer om! Naturtro sorte vipper limes èn og èn på dine egne vipper. Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er sensasjonelt vakkert! Når man først har prøvd vippeextension ønsker man å beholde sine drømmevipper. Dette gjøres ved at man kommer til en påfyll ca hver 2.- 4. uke.

* Ser 100% naturlig ut
* Holder opp til to måneder
* Er ikke skadelig
* Kan påsettes alle vipper
* Flere forskjellige lengder å velge mellom

Helt sett 1390,-
Påfyll fra 400,-

Kilde: Karl Johan Hud & Kroppspleie
Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Guide: Få ekstra lange vipper.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul