Heit hippietrend

70-tallet er over oss som aldri før, med stjerner som Claudia Schiffer og Elle Macpherson på motefronten, og hvis supermodellene liker stilen gjør vel resten av oss det også?

Ta vel imot peace and love med klær og tilbehør av skinn, heklede tekstiler, semsket skinn, store hatter og fjærpynt!

Semsket: Semsket kan være nydelig, men her gjelder det å utøve sparsommelighet. For mye skinn og du ender opp med å se ut som en dominatrix, og det er det ingen som vil. Så ikke gå bananas med det semskede, ett plagg holder i massevis. En brun semsket shorts eller et par bukser ser flott ut sammen med en kaftan eller tunika.

Skinn: Hvis du allerede har et semsket plagg skal du ligge langt unna skinnklær. Her er det altså tilbehøret som gjelder. Sandaler og vesker ser flott ut i brunt skinn.

Heklet: Hva med en heklet kjole? Mira Craig var ute med sine hjemmeheklede kjoler for årevis siden, men der Mira likte lyseblå cut out-kjoler liker vi bedre heklede maxi-kjoler i duse farger á la Roberto Cavalli.

Fjær: Fjærpynten har allerede gjort sitt inntog denne sesongen, ofte i form av øredobber, hårbånd, smykker eller pynt på sko.Det er ingenting som sier hippie like mye som en blomsterkrans og noen påfugløredobber!

Til slutt: Fullfør looken med et langt steinsmykke, kule bruntonede solbriller, en stor, floppy hatt og en mønstret bikini og du blir sommerens hotteste hippie!

Bildekilde: Thinkstock, produsentene

Skrevet av: Alexandra

Alexandra Redisch er en 23 år gammel jente fra Drammen. Hun bor for tiden i Wales hvor hun holder på med en master i kreativ skriving. På fritiden elsker Alexandra å skrive krim, samt jenteting som mote, shopping, sjokolade, hatter, og søte små hunder. Ellers blogger hun på http://noublesso.wordpress.com.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul