Her får du antrekk for en 500-lapp


Noen liker det enkelt, og med dette antrekket kan du heller bruke sminke for å gjøre det litt mer spennende. Hva med røde lepper? Med flats om dagen, og pumps på kvelden, er du klar for fest.

Vil du være festens midtpunkt? Rød kjole, med enkelt sort tilbehør, passer perfekt. Sats på sotede øyne i stedet for røde lepper. Elegant og chic!


Dersom du ikke er en kjolejente, er kanskje lakktights noe for deg! Disse er like hotte i vår, som de var i høst. Dyreprint er også i vinden nå, derfor er en sebrasinglet perfekt tilbehør. Piff opp antrekket med høye hæler, gjerne et par fargesterk. Velg store ringer som matcher trøyen for å få det lille ekstra.

Tom lommebok, men sugen på noe nytt? Prøv dette:
– Brukt et tynt midjebelte rundt kjolen for det lille ekstra.
– Vil du ha ny farge på skoene? Spray de i den fargen du vil ha!
– Neglelakk fungerer alltid som annerledes tilbehør.
– Bruk et pent skjerf i stedet for smykker

Bildekilder: Bulls Press, produsentene

Skrevet av: Silje Marie

Silje Marie Lindhaugen er en 19 år gammel jente som er ferdig utdannet motekonsulent våren 2010. Hun brenner for mote, sko og tilbehør! For Femelle skal hun skrive hovedsaklig kun om mote.

5 kommentarer om “Her får du antrekk for en 500-lapp

  1. Kjempekjekt! Det trenger ikke å være dyrt for å være fint. Kjekt å se fine antrekk som er satt sammen av billige plagg, som allikevel ser fantastisk flotte ut! Liker særlig godt den lyse kjolen fra BikBok.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul