Her handler du best på nett

Femelle guider deg gjennom jungelen av nettbutikker.

Net-a-porter.com
Dette er kanskje den mest kjente og åpenbare nettbutikken. Et must for en hver fashionista. Net – a- porter er en nettbutikk som selger designertøy, vesker og tilbehør rett fra catwalken. Prisene matcher ryktet, men til gjengjeld har de rimelig levering. For cirka 200 kroner kan du forvente å få varene dine innen 2 arbeidsdager. Skulle du angre på kjøpet, eller ikke være fornøyd, har du 7 dagers full returrett. Husk at fortolling kommer som tillegg i prisen.

Theoutnet.com
Dette er salgssiden til Net-a-porter.com , og her er det mulig å gjøre mange kupp, dersom du følger godt med. Finn klær, vesker og tilbehør med opp til 70 prosent avslag. Betingelsene for kjøp er de samme som på Net-a-porter.com.

Saksfifthavenue.com
Dette er muligens mest kjent som eksklusiv butikk, men nå finnes den altså på nett også. Saks sender til Norge, men på samme betingelser som andre utenlandske nettbutikker. De har også en salgsside som du absolutt burde ta turen innom. Designerkupp er vel aldri dumt?

Nelly.com
Denne nettbutikken har i løpet av kort tid blitt en av de mest populære i Skandinavia. Her kan du velge i variert, og bredt utvalg av klær, sko, tilbehør og vesker til både kvinner, menn og barn. Nelly.com har designertøy fra blant annet Filippa K, Gestuz, Day Birger & Mikkelsen og Tiger of Sweeden. Leveringssystemet de benytter seg av er veldig rimelig. Du slipper unna fortolling, og du har mulighet til å få tilsendt en faktura med 30 dagers betalingsfrist. Nelly kjører ofte kampanjer, så et lite tips er å melde seg på infomailene dems. Da kan det dukke opp rabattkoder og salgstips fra tid til annen.

Shopbop.com
Dette er en supertrendy nettbutikk, med mange av de mest kjente designerne, men også med de litt mindre kjente. Absolutt overkommelige priser. Shopbop har også en salgsbutikk som er verdt å titte innom – her kan det spares mye penger. Shopbop har superrask levering, og yter veldig god kundeservice. Her handler du trygt.

Youheshe.com
Er en nettbutikk drevet av de tre søte jentene bak den danske suksessbloggen Anywho.dk. Jentene legger vekt på skandinavisk design, men også andre internasjonale designere, som A.Wang, Anna Sui og See by Chloé. Leveringen er rimelig, cirka 200 kroner, og kan forventes i posten innen få dager. Som med alle andre utenlandske nettbutikker vil fortolling komme i tillegg.

Topshop.com
Butikken som lenge kun var tilgjengelig for nordmenn på utendlandsreise sender nå til Norge, og skal til og med åpne butikk i hovedstaden om ikke lenge. Her finnes supertrendy tøy til en rimelig penge. Topshop har ofte gjestedesignere som setter sitt preg på plaggene, sist ut var selveste Kate Moss.

My-wardrobe.com
Dette er en relativt ny, og litt mindre kjent nettbutikk med hjemsted i Storbritannia. Tilbyr et stort utvalg av designertøy og tilbehør til både kvinner og menn, og er flinke til å oppdatere lageret. My Wardrobe tilbyr den billigste leveringen, cirka 115 kroner, dersom du ikke trenger den umiddelbart. Her må du regne med 4-6 dagers leveringstid.

Bildekilde: Ed Yourdon – Lånt under creative commons license.

Skrevet av: Monique

Monique Lund er ei sprudlende og optimistisk jente på 25 år, og skriver blant annet bloggen www.moniquelund.com. Der deler hun mange gode motetips samtidig som hun blogger om sitt mildt sagt hektiske liv. Til daglig jobber hun i et ingeniørfirma samtidig som hun tar ingeniørutdannelsen, og når hun ikke er på jobb, er hun enten å finne i treningsstudio eller bak kameraet.

5 kommentarer om “Her handler du best på nett

  1. What about Asos? (www.asos.com) En av de beste jeg har vært innom hvertfall!;)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul