Høstens favorittfarge

Høstens største fargetrend er definitivt kamel, beige, brunt og mokka, og skal helst styles opp med accessoarer som gløder luksus.

Marc Jacobs, Max Mara, Alexander Wang, Chloè og Stella McCartney har vist frem mange flotte plagg i sin høstkolleksjon, og kjendisene har allerede hoppet på fargetrenden. Det mest populære klesplagget for høsten er den beryktede kamelkåpen. Flotte varianter er å finne så å si overalt for tiden, og kjendiser som Alexa Chung, Blake Lively og Angelina Jolie har allerede blitt sett med hver sin lekre kåpe.

Det er langt i fra kun overdeler i bruntoner som er trendy i høst. Kjør trenden helt ut med både bukse, sko, veske, skjerf og flotte accessoarer i samme farge. Du kan også mikse nyansene med for eksempel kjole i beige, pumps i mokka og veske i lysebrun.

Langt i fra alle jenter har råd til å kjøpe designerklær, så Femelle har plukket ut 10 rimelige plagg fra H&M og Nellys nettbutikker.


Kåpe fra H&M – 799kr, strikket genser fra Mango – 499kr, armbånd fra Nelly – 40kr, pumps fra H&M – 299kr, støvletter fra H&M – 999kr, shorts fra H&M – 149kr, veske fra Friis & Company – 549kr, pumps fra Nelly – 379kr, hansker fra H&M – 199kr og kjole fra H&M – 349kr.Bildekilder: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Høstens favorittfarge

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul