Høstens mest trendy jakker

Høstsesongen er allerede godt i gang, og det er kanskje noe motvillig vi erkjenner at vi har enda kaldere tider i vente. Vinteren står straks for tur, og det er på tide å finne noe som holder godt på varmen, og butikkene bugner av herlige jakker som kan varme deg i høst og vinter.

En av høstens største trender er den tøffe pilotjakken som du kan bruke langt utover høsten med store krager og masse deilig saueskinn. Disse jakkene er kjent for å bli fort utsolgt, så du bør være raskt ute før lageret tømmes! Du kan også handle pilotjakker på internett. Nelly, La Redoute og Asos har gode utvalg.

Den lekreste fargen denne sesongen er kamelfargen som pryder alt fra klassiske og varme ullkåper og trenchcoats. Style deg gjerne opp i ørkenfarger fra topp til tå for å få en gjennomført look.

Trenger du noe mer praktisk er en militærgrønn parkas med flere lommer og (fuske) pelskant det rette for deg i vinter. Denne jakken går aldri av moten.

Hvis du er av den glamorøse typen, eller bare trenger en lekker jakke for netter på byen, er store, gode fuskepelsjakker tingen for deg. Med en slik holder du deg både varm og stilig til langt ut på morgenkvisten.

Bildekilder: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Andrea

Andrea Bærland (20) studerer journalistikk og menneskerettigheter på andre året ved Roehampton University i London og trives bra med det. Når hun ikke befinner seg panikkslagen på biblioteket nyter hun livets glade dager i storbyen. Store deler av den fantastiske galskapen som også kalles livet dokumenteres på bloggen sw1w.blogg.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul