Høstens populære sminketrender

Høsten er nå kommet for fullt, og det er på tide å legge bort sommersminken.

Denne høsten er det hovedsaklig to retninger som gjelder: minimalistisk vs. dramatisk, men om du ønsker å velge noe midt i mellom disse to, går du for klassisk glamour.

Minimalistisk
Du ønsker å se så naturlig ut som mulig. Lyse, nøytrale farger i bruntoner (gjerne i gulbrun eller rødbrune toner). Nakne lepper og aprikosfargede kinn med brun maskara, som gir et mildere inntrykk for en naturlig og nude look. Det du er ute etter er et feilfritt uttrykk, hvor det ser ut som om du ikke har sminke på.

Klassisk glamour
Tenk 60-talls Hollywood glamour, som Marilyn Monroe, Twiggy eller Dita Von Teese. Den tykke lineren på øyelokket, de knallrøde leppene, lys hud og gjerne falske øyevipper for å skape et sensuelt blikk.

Dramatisk
Vil du dra grensen litt lengre, går du for det dramatiske. Sotete øyne slår aldri feil. Dette er en sikker klassiker som kan varieres på uendelige måter med de fargene du selv ønsker. Ønsker du å dra den helt ut, går du for røde lepper som en siste finish.Bildekilde: Getty

Skrevet av: Malene

Malene Louise Berthelsen, er 20 år og kommer fra Vardø. Alenemor til en gutt på 3 år. Studerer førskolepedagogikk på Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo. Elsker mote, filmer, bøker, tv-serier, kjendiser og skriving. Ønsker å få masse god skrive erfaring gjennom Femelle.

En kommentar om “Høstens populære sminketrender

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul