Høstens sminketrender

Denne sommeren prøvde vi å se så naturlige ut som mulig, og det skulle helst ikke vises at du hadde på deg sminke. Nå er høsten her, og da er det lov å leke mer med alle farger.

Det skal selvfølgelig ikke se ut som du snublet i pudderboksen, men litt mer farge på leppene, og en touch av iøynefallende farger er det som gjelder denne høsten. Mørke lillatoner på negler og øyne, og et hint av sennepsgul øyenskygge så er du ”good to go”. Den naturlige looken har vært ganske så populær siden høsten 2008. Den ser ikke ut til å forsvinne helt, så du kan trygt kjøre på med det enkle, men miks det gjerne opp med en litt mer definert look.

Skal du la øyene stå i fokus med for eksempel lillafarger, bør du la leppene være nøytrale. For å få de nøytrale som på bildet over kan du bruke en foundation på leppene. For å få en helhet på øynene kan du bruke øyenskygge under også. Bruk den samme fargen du har på øyelokket, men pass på å ikke ta på for mye. Da kan det se ut som du har fått blåøye, og det er jo ikke det du er ute etter.

Fargen på leppene denne høsten skal være mørk rosa og gjerne med et hint av oransje toner. Vil du gå litt mer drastisk til verks, kan du bruke en leppestift med gulltoner i. Å prøve seg på en dramatisk look i høst kommer ikke til å slå feil. Øynene skal også være veldig definerte og tydelige. Du kan eksperimentere med alle slags farger og nyanser, men sørg for å la øynene eller leppene få hovedoppmerksomheten.

Vi har sett mange kjendiser med knallrøde sminkede lepper i sommer, blant annet Jessica Alba, Megan Fox og Angelina Jolie. Dette er en sminketrend som du trygt kan ta med deg i høst også.

En av de mest populære hårtrendene i høst er den rufsete stilen. Gjerne en rufsete Wang-flette eller bare en helt enkel rufsete hestehale. Det skal ikke se overdrevent ut, men naturlig og samtidig rocka.Credits: Foto – Ole Martin Halvorsen / Cruelphotography.com, Styling og make up: Nadja Hansen og Sol Martine Nilsen, Modell: Marte W. / Vibe

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

En kommentar om “Høstens sminketrender

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul