Høstklar på budsjett

Det å fornye garderoben med lekre høstnyheter trenger ikke nødvendigvis koste deg matbudsjettet for måneden. Kjedebutikker bugner av fine høstplagg du kan dra med deg hjem, uten å svi av kortet helt.

Fargene som er in i høst er kamel, rødt, sennepsgult, kongeblått, beige, og selvfølgelig svart og hvitt. Her er noen tips til hva du vil ha i din høstgarderobe.

– Metallisk. Du har sikkert sett at det har kommet en del metalliske klær i butikkene? Er du tøff nok, dra med deg et par metalliske bukser til kassa, eller en mer diskre metallisk genser.

– Skinn. Skinn,skinn,skinn. Hva er det å ikke elske? Enten det er skinndetaljer, tightser, bukser, jakker, vesker… Det er overalt! Så noe i skinn bør du absolutt investere i denne høsten!– Poncho.
Noe av det beste med høsten må jo være å kunne dra på seg dette herlige plagget? Enten du kjøper deg en i en nøytral farge, eller går for en av høstens western/indianer inspirerte looker, er poncho gull verdt i garderoben.– Strikk.
Mange ser frem til høsten når de kan dra på seg den deilige strikkagenseren og kose seg under teppet med en kopp te. Spesielt oss fra det kaldere land er utrolig glad i strikkaplagg, så dette er en sikker investering i en høstgarderobe.

– Bluser. Bluser og skjorter er i vinden i høst, og gjerne i gjennomsiktig stoff. Litt kaldt på de mest vindfulle dagene, men la deg inspirere til høstens lag på lag trend, og sleng en poncho eller pelsvest over.

– Pels. Pelsvester og jakker er et stilig tilbehør til høstens garderobe. Enten du går for stor jakke, eller bare en søt, uskyldig vest, er pels in, (selvfølgelig helst fuskepels!).

– Strømpebukser og tights. Du har vel sett flere enn en person valsende rundt i tights i sennepsgul eller vinrød denne høsten? Om du er av den frosne typen kan du godt kjøpe deg noen grovstrikka strømpebukser. Uansett så er tights/strømpebukser inn i høst, gjerne med en poncho, skinnshorts, og røffe boots.

Ha en super høst!Bildekilde: Thinkstock, produsentene

Skrevet av: Marlene

Marlene er 19 år og bor i Kristiansund sammen med kjæresten sin, og hunden deres. Hun liker å skrive om mye forskjellig, fra mote, tips og matretter, til litt dypere saker. Hun blogger på http://marlene92.blogg.no, hvor hun skriver om alt som faller seg inn.

2 kommentarer om “Høstklar på budsjett

  1. En kjempebra artikkel, og jeg fikk lyst på flere av plaggene der :) Men hvor får jeg f.eks kjøpt den midterste ponchoen?

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul