How to: Blonder

Blonder er overalt i sommer, og det er bare å hive seg på den forførende trenden.

Mange av Norges toppbloggere har allerede vist seg i dem, særlig i shorts-varianten, og du trenger bare plukke opp et Cosmopolitan for å se at det er blonder som gjelder i sommer. Men når mange av oss tenker på blonder får vi med en gang opp den gamle tanten som strikker og lukter kamferdrops. Så hvordan gå med blonder uten at du ser tantete ut? Her er et par tips.

Blondeskjørt: Hold deg til miniskjørt, og ha selvfølgelig høye hæler til. Med en enkel topp kan det bli elegant og sofistikert, men se ‘effortless’ ut.

Blondekjoler: Langermede minikjoler gir et fint 60-tallspreg. Ellers kan man prøve å finne en 70-tallskjole med blonder, hvis man er så heldig, for da slår du to fluer i en smekk. En halvlang maxikjolei dus ferskenfarge med knyting i livet, eller er det for mye å be om? Ellers ser vi mye knelange tubetoppkjoler i blonder, som gir en veldig uskyldig og fin sommerlook.

Topper: Hold deg unna langermede blondetopper -og skjorter, for de ser mer åttitallet-gjør-victoriatiden enn moderne ut. Hold deg også unna blondekorsett, ved mindre Moulin Rouge er looken du går for. Du kan med fordel finne blondevester som du kan ha over enkle sommerkjoler for en festivallook, eller blondesingleter og enkle t-skjorter i blonder.

Blondehorts: Dette har som sagt blitt en favoritt hos bloggere som Ulrikke Lund, Annette Haga og Caroline Fotballfrue, og det er ikke rart. Av alle blondeplaggene man kan flotte seg med i år er shortsen helt klart den kuleste varianten. Det blir ikke stort kulere enn en kort skinnjakke og noen høye hæler til.

Nøkkelordet er å holde det rent og enkelt, for blondene gjør mye nok ut av seg uansett, så det er viktig å ikke gå over streken. Du kan velge å bruke blondene dine i en rocka look med skinnjakke, en uskyldig sommerflørt-look med duse pastellfarger og langt flagrende hår, eller du kan bruke fargede blonder som en del av sommerens colourblocking-trend.

Det er ingen grenser for hva blonder kan brukes til, bare du er kreativ og ikke går ‘over the top’. Hvordan bruker du blondene dine?Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Alexandra

Alexandra Redisch er en 23 år gammel jente fra Drammen. Hun bor for tiden i Wales hvor hun holder på med en master i kreativ skriving. På fritiden elsker Alexandra å skrive krim, samt jenteting som mote, shopping, sjokolade, hatter, og søte små hunder. Ellers blogger hun på http://noublesso.wordpress.com.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul