Jentenes vinterfavoritter

Det har vært mange store trender i vinter, blant annet falsk pels, strikk og parkaser, men tro det eller ei, så er ikke noen av disse plaggene jentenes store favoritter denne vinteren.

Femelle tok turen ut på Oslos gater, og hørte med fem trivelige jenter hvilket plagg de ikke kunne overlevd denne vinteren uten.

Det ser ut til at flertallet av jenter har lagt sin elsk på kilehæl i vintersesongen, og flesteparten er også enige om at det er hvorvidt plagget holder kulda ute som er prioritet nummer en.Yvonne Andersen (19):

Kilehæl er noe jeg bruker mye av denne vinteren. Grunnen til det er fordi de er fine og så fryser jeg ikke i dem.
Silje Fjøsne (21):

Kjenner at denne jakken jeg har på meg nå er for tynn, så jeg må nok si at jeg sverger til varme jakker og store gode kåper.


Emma Anderson (24):

Ehm, det var vanskelig å svare på. Jo, pelslue er det. Fordi det er både moderne og utrolig varmt, noe som er nødvendig nå som det er så kaldt ute.
Monica Hagesæther (27):

Det må være dunkåper. Fordi de ser bra ut og fordi de varmer skikkelig. Den holder ordentlig på varmen, og det er det behov for nå.Betiel Nerayo (20):

Det blir nok kilehæl. Fordi de er fine å se på og samtidig gode å gå i. Den eneste negative tingen med kilehæl er at jeg fryser i dem.

Hvilket moteplagg har du sverget til i vinter?Fotograf: Mie Andersen

Skrevet av: Mie

Mie Andersen er 18 år og har nettopp gått ut av videregående, med media og kommunikasjon som hovedlinje. Å skrive og ta bilder er to ting hun virkelig elsker, samt det at hun har en stor interesse for mote og interiør.

5 kommentarer om “Jentenes vinterfavoritter

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul