Kjolene ved årets SAG Awards

Natalie Portman viste frem babymagen ved gårdagens SAG Awards, og Dianna Agron frontet sin mørke side. De to som stjal showet derimot var Julia Stiles og Heather Morris.

Til tross for en god del sterke farger på den røde løperen i går, så var det et stort flertall av kjendiser som fortsatte med den nudefargede kjoletrenden.

Lea Michele, Rosario Dawson og Eva Longoria så alle fantastiske ut i sine lyse gallakjoler, men det var nok Eva som stakk av med prisen for kveldens mest utfordrende kløft i sin couturekjole fra Georges Hobeika. Lea kjørte nok en gang på med hundre prosent Hollywood glamor, og fikk oppmerksomheten hun søkte i sin flotte Oscar de la Renta kjole, mens Rosario så ut som et søtt godteri i sin sitronfargede kjole fra J. Mendel.

Karakter: Lea Michele – 7, Rosario Dawson – 8, Eva Longoria – 8

Det har lenge vært stille rundt Julia Stiles, og hun var nesten ugjenkjennelig i sin dramatiske blå kjole fra Monique Lhuillier. Til neste år blir heldigvis denne vakre stjernen å se i thrilleren The Bell Jar. Skjønne Jayma Mays fra suksesserien Glee imponerte nok en gang ved gårdagens SAG Awards. I serien spiller hun en sjenert og nevrotisk kvinne, men på den røde løperen forvandles hun alltid til en nydelig svane. Denne gang i en løs, chiffonkjole fra Jenny Packham. En annen Glee skuespiller som også overrasket på den røde løperen var Dianna Agron. Vanligvis er vi vant til å se henne i sukkersøte pastellnyanser, men i går ankom hun med mørke, sotede øyne, samt en marineblå vintagekjole fra Chanel. En uventet, men kledelig look for Dianna.

Karakter: Julia Stiles – 10, Jayma Mays – 9, Dianna Agron – 8

Hilary Swank minnet om en eldre utgave av Lea Michele i går kveld, men dog en smule mer elegant og tildekket. Hilary viste alle hvordan man kan se fabelaktig ut i Versace, i sin nudefargede gallakjole. Julianna Marguiles var en av de som våget å kle seg i forførende rødt. Hennes stroppløse kjole fra Bordeaux YSL fikk virkelig fremhevet Juliannas vakre former. En som ankom i den rake motsetning var Claire Danes. Hun var definitivt den som tok i bruk mest mønster i sin kjole fra Louis Vuitton, og av den grunn klarte hun å skille seg ut fra mengden.

Karakter: Hilary Swank – 8, Julianna Marguiles – 8, Claire Danes – 8

Nicole Kidman bruker vanligvis å se magisk ut, men denne gang ble antrekket desverre alt for kjedelig. Stjernen bør absolutt leke seg litt mer med vakre farger. Hun ankom i denne sorte kjolen fra Nina Ricci sammen med sin ektemann, Keith Richards. Angie Harmon derimot, så ut som en prinsesse i sin rosa fjærkreasjon fra Monique Lhuillier. Realitystjernen Kim Kardashian elsker Marchesa, og beviste det nok en gang da hun ankom i sin plommelilla chiffonkjole, med lekre broderidetaljer. Uheldigvis var hårfrisyrene til både Nicole og Kim totale katastrofer, noe som trekker ned i poengsum.

Karakter: Nicole Kidman – 4, Angie Harmon – 8, Kim Kardashian – 7

Unge Sarah Hyland fra suksesserien Modern Family hadde god grunn til å smile i går kveld, siden tv-serien vant en pris. Med løst, krøllete hår og vakker sminke mestret tenåringsstjernen nok en gang å se glamorøs og enkel ut på samme tid. Den som overrasket mest ved gårdagens SAG Awards var uten tvil Glee stjernen Heather Morris. Hun var et syn på den røde løperen, og så ugjenkjennelig som en stjerne kan bli. Den keitete og kvisete jenta hun spiller i Glee, var definitivt ikke til stede i går kveld da hun ankom i sin lekre nudefargede kjole fra Romona Keveza. Til tross for at hun satte mange ut av søkelyset, så klarte selvfølgelig Mila Kunis å få oppmerksomhet i sin blodrøde, stroppløse gallakjole fra Alexander McQueen. Hun var rett og slett en visjon i rødt. Mila var nominert for en SAG Award, men vant desverre ikke i år.

Karakter: Sarah Hyland – 9, Heather Morris – 10, Mila Kunis – 10

Nok en Glee skuespiller entret den røde løperen i går kveld, denne gang Jenna Ushkowitz. Hennes silkekjole fra Badgley Mischka passet perfekt til henne, og var pynt nok i seg selv. Derfor var det veldig synd at hun overstylet antrekket med et smykke fra Neil Lane. Den alltid stilsikre January Jones tok heller ikke pusten fra oss på den røde løperen i går. Hennes mønstrede kjole fra Carolina Herrara fikk henne til å se elegant, men formløs ut. Ikke en god kombinasjon. SAG Award vinneren Natalie Portman frontet som sagt tidligere sin vakre babymage, og hennes hvite kjole fra Azzaro fikk henne til å se perfekt ut som alltid.

Karakter: Jenna Ushkowitz – 6, January Jones – 5, Natalie Portman – 9

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Kjolene ved årets SAG Awards

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul