Kle deg perfekt på første date

Skal du på date med mannen du har hatt et godt øye til en god stund? Eller kanskje du skal på blind-date? Ingenting er verre enn å ikke vite hva man skal ha på seg til den rette anledningen.

Femelle veileder deg, så du kan gå daten din i møte uten å føle deg usikker på klesvalget.

Hva går du i til vanlig? Er du jenta som aldri går i skjørt, eller alltid går i kjole? Du skal ikke endre klesvanene dine kun fordi du skal på date. Du bør videreutvikle din egen stil, og kanskje ta den et steg videre til det litt penere. Om du aldri går i skjørt, ikke gjør det nå heller. Bruk heller en pen bukse, og ta på deg en fin topp/genser til. Vær deg selv, og kle deg i noe du føler deg komfortabel i.

Tips: Menn bryr seg sjelden om hva du har på deg. Kle deg litt etter hvor dere skal, for han kommer mest sannsynlig ikke til å huske hva du hadde på deg, eller hvilken farge det var på kjolen din. Føl deg vell!
Bilde: Et eksempel på et avslappet, men også pyntet date-antrekk.Skal dere på kino holder det lenge å ha på seg en olabukse og en fin topp. Pynt det gjerne opp litt med et par heels, og en finere jakke. Om du går til innkjøp av ny olabukse dagen før dere skal på kino, så gå den inn hjemme, eller ikke kjøp den så trang. Husk at en film gjerne varer i to timer og utover, og med en bukse du har ligget på gulvet for å få igjen er antageligvis ikke så god etter en time på kinoen.

Om du skal på blind date handler det om å gi et godt førsteinntrykk. Ikke kle deg for utfordrende! Unngå det korteste skjørtet og den dypeste utringningen. Med mindre du vil signalisere at du har lyst på sex den første kvelden.
Bilde: Perfekt antrekk for en date hvis man vil pynte seg litt ekstra.Alt i alt anbefaler vi at du tenker over hva du går i til vanlig, og kun bruker en penere versjon av dette. Et finere alternativ til buksen, et pent skjørt, en fin kjole etc. Er det ikke blind date og det er han som har bedt deg med ut, er han jo tydelig interessert i å bli bedre kjent med deg, og klærne har da ikke alt å si.

Lykke til!Kilder: datingnorge.no
Bildekilder: Thinkstock photos, produsentene

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

3 kommentarer om “Kle deg perfekt på første date

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul