Knallrøde lepper i vinter

Ring julen inn med sesongens mest trendy farge – knallrøde lepper.

Røde lepper er både sexy og vakkert, samtidig som det også er noe av det første som fanger menns oppmerksomhet. Du er garantert trendy om du satser på med røde lepper på julebordet, og om du ønsker å kjøre stilen fullt ut med rød kjole og lekre hæler, så er det nok uansett de røde leppene som løfter antrekket mest.

Velg riktig farge
Mange synes det er vanskelig å finne den riktige leppestiften, og tør ikke å prøve looken i frykt for at det blir for mye av det gode. Tanken på at det ser kult ut på andre, men ikke på deg selv stopper mange i å bruke rød leppestift. Du kan være helt sikker på at det er mulig å bruke rød leppestift uten å se ut som en klovn, og det finnes noen tommelfingerregler.

Har du porselenshvit hud, vil en rødfarge med blå undertoner få huden til å gløde. Rødt med et hint av fuksia eller fiolett får mørk og naturlig rødlig hud til å stråle, mens rødtoner med et snev av oransje eller brun passer perfekt til såkalt olivenhud.

Om du har gule tenner, bør du se opp for røde leppestifter med mye gult i seg. En rød leppestift med en anelse blått i vil gjøre at tennene ser hvitere ut. Det finnes utrolig mange rødtoner, og det finnes garantert en som passer din hudtone. Et godt tips er å prøve leppestiften i butikken før du kjøper den.

Den lille røde
Røde lepper kan du gjerne bruke som den lille sorte; en perfekt løsning når alt annet går galt. For den elegante looken bør røde lepper brukes til veldig lite annen sminke. Det er leppene du vil ha fokus på. La øynene være naturlige, og marker dem med maskara.

Samtidig er det viktig å pleie leppene. Når du har fokus på leppene er det ikke veldig pent med flassete, røde lepper hvor fargen sklir utover. Om du føler at leppene er for tørre kan du legge et tynt lag leppepomade på midten av leppene.Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

En kommentar om “Knallrøde lepper i vinter

  1. Utrolig gode tips! Har planer om røde lepper til juleballet, så det var fint å få en god forklaring på det:-)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul