Kopier looken til Ashley Greene

Hun spiller vampyren Alice Cullen i den superpopulære bok- og filmsagaen Twilight. Den eneste tingen denne skjønne skuespillerinnen har til felles med en vampyr, er hennes ubeskrivelige vakre utseendet.

Ashley gikk for denne flotte sminkelooken på MuchMusic Video Awards tidlig i juni i år. Som Hollywood-stjerne har hun her på seg et godt lag med sminke, men det er allikevel en naturlig og frisk look som kler alle ansiktsformer og farger.

Slik kan du kopiere skuespillerinnens look, steg for steg:

1. Begynn med en god fuktighetskrem. Sunn hud legger grunnlaget for en feilfri make-up.

2. Basen: Legg en lett dekkende foundation i hele ansiktet. Påfør med fingrene slik at kremet smelter inn i huden. Bruk en concealer til å lysne opp området rundt øynene, samt dekke over røde partier.

3. Bruk en stor og luftig kost, og påfør med sirkelbevegelser litt mineralpudder i hele ansiktet for å fiksere basen. Husk at det er veldig lite som skal til, nå på sommeren vil vi ha en glødende hud – ikke en matt.

4. Legg på solpudder der solen ville truffet deg naturlig. Kinnbein, ytterkanten av pannen, hake og nese.

5. Gjør som Ashley, og velg en gyllen oransjefrget rouge. Det er helt nydelig til sommerbrun hud. Smil, og påfør rougen i sirkelbevegelser på kinnets høyeste punkt, også kalt ”eplet”.

6. For at øyesminken skal sitte så lenge som mulig, legg en primer på lokket – helt opp til brynet. Mett primeren godt med en lys og gyllen skimmerøyenskygge. Legg denne over hele lokket, og husk også å legge den på brynbeinet og i øyekroken for å forstørre øynene.

7. Så tar du en kobberbrun øyenskygge og legger et godt lag i globallinjen. Bruk en større, og gjerne litt stri, kost til å duse ut skyggen. Vi vil ikke ha noen skarpe kanter, da det får øyet til å virke smalere.

8. Marker øyet med en våtliner langs øvre vippekant. La den bli tykkere ut mot tinningen, og ende i en liten vipp.

9. Istedenfor å legge kajal under øyet, påfør heller en mørk og matt øyenskygge med en skråskjært pensel, langs hele nedre vippekant. Det markerer øyet, men gjør det på en mykere og mer klassisk måte.

10. For den ultimale dådyrøyne effekten må en del maskara til. Bruk en volummaskara, og legg tykt på to lag – oppe og nede.

11. Ashley har utrolig fint formede bryn, en klassisk måkevinge. Denne formen passer alle, og går aldri av moten. Bruk en brynskygge for det mest tette og naturlige resultatet. Påfør med en skråskjært pensel. Gre også gjerne i bryngelé, så sitter brynene godt på plass.

12. Toppen av kunstverket er lipglossen. Ashley matcher sin med øyenskyggene, en oransjetonet, frisk farge.

Dra håret lett bakover, og fest det med en strikk i en høy hestehale. La noe hår være igjen utenfor hestehalen, som du tvinner rundt strikken og fester med lusespenner. Kjempelettvint og utrolig vakkert.

Gjør som Ashley og velg stort tilbehør i gull.Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Cathrine Formoe

Cathrine Formoe er en livsnyter på 22 år. Hun studerer journalistikk, og flytter snart down under for å gjøre ferdig bachelorgraden sin der. Hun er også utdannet Make-up artist ved IMC i Stockholm, og ved siden av studiene driver hun eget firma, jobber for Make Up Store, Parfymelle og Femelle.no. Skriver også bloggen http://themakeupstory.blogspot.com om sin store lidenskap, tips&triks og om sminke generelt.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul