Kopier sexy Lea Micheles sminkelook

Glee-stjernen Lea Michele (24) strålte på den røde løperen under Teen Choice awards tidligere i sommer, i sin grønnskimrende kjole med matchende øyenskygge. Nedenfor finner du en guide til hvordan du kan kopiere Lea Micheles sexy katteøyne, glødende hud og grønne øyenskygge.

For å gjenskape denne friske looken begynner du med å legge en vanlig base bestående av primer, concealer og foundation. For å oppnå en sunn glød avslutter du med å legge et solpudder med litt skimmer i, og eventuelt en Glow Enhancer fra for eksempel The Body Shop. Velg rouge i en nyanse som ikke skiller seg nevneverdig fra solpudderet, og vær for all del forsiktig med påføringen, du vil jo ikke se ut som en klovn.

LES OGSÅ: Glee-gjengen feiret sesong 2.

Å lage et såkalt ”katteøye” er relativt enkelt, bruk en flytende svart eyeliner, og mal en strek så nærme vipperoten som overhodet mulig. Tegn streken utenfor øyet og lag en liten bøy helt ytterst på kanten. Behold øyet åpent under hele påføringsprosessen. Legg en lys grønn øyenskygge på hele øyelokket, opp til globallinjen, og legg en highlighter helt oppunder øyenbrynet.

Skal du være ekstra fin kan falske øyenvipper skape en dramatisk effekt. Med såpass sminkede øyne bør du holde leppene nøytrale med en nøytral leppestift.


Kilder: wikipedia, ehow.co
Bildekilde: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Andrea

Andrea Bærland (20) studerer journalistikk og menneskerettigheter på andre året ved Roehampton University i London og trives bra med det. Når hun ikke befinner seg panikkslagen på biblioteket nyter hun livets glade dager i storbyen. Store deler av den fantastiske galskapen som også kalles livet dokumenteres på bloggen sw1w.blogg.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul