Kopier sminken til Leighton Meester

Leighton Meester er kanskje best kjent som Blair Waldorf fra «Gossip Girl» med hårbøylen som kjennemerke. I virkeligheten har hun en mye mer laid-back og rocka stil, og hårbøylen er sjelden å se utenfor serien.

På MTV Movie Awards gikk frøken Meester for en rocka utgave av den lille sorte, med høye ankel-støvletter og sotet sminke. Veldig gjennomført, og utrolig stilig. Ettersom hun bruker en ganske sotet look med sort rundt øynene, passer det perfekt med håret løst bakover, og ellers en ren sminke. Nedenfor får du en guide til hvordan du kan sminke deg som nydelige Leighton Meester.


Alle sminkeproduktene kan kjøpes på blant annet makeupmekka.no.

– Start med å bruke en foundation som passer din hudtype. Pass på å ikke bruk for mye. Det er viktig at resultatet skal se normalt ut.

– Bruk et pudder, gjerne en med litt shimmer i, og påfør dette lett over hele ansiktet.

– Bruk litt solpudder eller en mørkere rouge i kinnene. Bruker du solpudder kan du gjerne bruke dette i pannen, på neseryggen og litt på haken. Her skal vi for det meste gå etter eplekinn, men dra også litt av solpudderet/rougen oppover mot tinningen.

– For å få litt ekstra ”glow” på enkelt partier i ansiktet, kan du bruke en highlighter. Påfør denne ved nesevingen, og gjerne rett under siste del av øyenbrynet.

– Til øynene starter vi med en eyeliner på våtkanten oppe og nede på øyet.

– Bruk deretter en sort øyenskygge helt opp til globallinjen. Bruk gjerne en ren pensel etterpå for å sote ut øyenskyggen ved globallinjen, slik at overgangen ikke blir så dramatisk.

– For å få den helhetlige sotete looken vi er ute etter er det også nødvendig å bruke den samme sorte øyenskyggen rett under øyet. Bruk gjerne en tynn skrå pensel som er litt hardere for å komme helt under øyet.

– Avslutt sminken på øynene med en sort mascara.

– Siden det til denne looken er øynene som står i fokus er det viktig å bruke en nøytral farge på leppene. Leighton Meester har gjort det helt riktig ved å bruke en farge som er nesten lik sin egen leppefarge, med litt glans i.Bildekilder: PR Photos, produsentene

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

En kommentar om “Kopier sminken til Leighton Meester

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul