Kristian Aadnevik for Riccovero

Den norske stjernedesigneren kommer med sin lekre kolleksjon i mars.

Med en kolleksjon bestående av feminine kjoler med en rocka tvist, frir Aadnevik til kvinner som er unge til sinns. Kjolene hans er ikke aldersbestemt, men kan brukes av alle norske kvinner som liker å pynte seg.

Kolleksjonen kommer ut i Riccoveros butikker 5. mars, i et begrenset opplag.

Kjendisdesigner
Og det er ikke første gang Kristian Aadnevik imponerer med kjolene sine: Han har tidligere kledd opp kjendiser som Rihanna, Britney Spears og Beyonce. Over en lengre periode var han også seniordesigner for Roberto Cavalli, og har tidligere samarbeidet med både Versace og avdøde Alexander McQueen.
Det var Aadnevik selv som tok kontakt med kleskjeden, og i følge hans egen pressemelding var valget enkelt.
– Jeg hadde et ønske om å gjøre klærne mine mer tilgjengelige her hjemme, og gikk til Riccovero med ideen. Jeg ser på Riccovero som en ideell partner, fordi de uten tvil er best på kjoler i Norge, sier Aadnevik i en pressemelding.

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul