Lanvin er HMs nye gjestedesigner

Hennes & Mauritz avslører at Lanvin er deres nye gjestedesigner. Vi venter spent på å se klærne som kommer i butikkene i november!

Forventningene er store til samarbeidet mellom det eksklusive, franske motehuset Lanvin og motekjeden Hennes & Mauritz. Vi må smøre oss med litt tålmodighet; kolleksjonen lanseres 2. november, og kommer for salg tre uker senere, 23. november.

HM velger luksus
Det er Lanvins kunstneriske leder Alber Elbaz og herreklærdesigner Lucas Ossendriver som designer kolleksjonen, som vil selges i rundt 200 HM-butikker verden over. Det ventes køer utenfor de største HM-butikkene i Norge denne dagen.

– HM foreslo et samarbeid for å se om vi kunne oversette drømmen vi skapte i Lanvin om et bredere publikum uten å sette ned kvaliteten. Jeg har tidligere sagt at jeg aldri vil lage en massemarkedskolleksjon, men jeg ble tent av ideen på at HM velger luksus istedenfor at Lanvin velger massene. Dette har vært en eksepsjonell prøvelse hvor to selskap på motsatt pole har samarbeidet fordi vi deler samme filosofi av å bringe glede og skjønnhet til menn og kvinner over hele verden, sier Alber Elbaz i en pressemelding.

Alber Elbaz tok over som kunstnerisk leder i Lanvin i 2001, og er kjent for sine lekre farger og skulpturelle kjoler.

Typisk Lanvin
HM satser på en luksuriøs fransk tradisjon, som samtidig vil være moderne og lekende.

– Det er en typisk Lanvin kolleksjon, vi vil se deres snitt og skredderkunst med mye fokus på form og detaljer for både kvinner og menn. Lanseringen i november kommer til å være full av overraskelse, sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i Hennes og Mauritz.

Lanvin er det siste merket av en rekke tidligere gjestedesignere for HM. Tidligere kolleksjoner har blitt designet av storheter som Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garcons og Sonia Rykel.

Kilde: hm.com
Bildekilde: hm.com, getty

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul