Legg bort pinsetten i sommer

Store bryn er tilbake i vinden, etter å ha blitt outshinet i årevis av syltynne overnappede bryn.

Stjerner som Camilla Belle, Anne Hathaway, Emma Watson og Lucy Hale har alle blitt fotografert med meget ‘robuste’ bryn. Og brynene skal du absolutt ikke kimse av – det er nemlig de som gir ansiktet mest form og uttrykk, så fine bryn er et must.

Velstelste store øyebryn er en av denne sesongens største skjønnhetstrender, og selv om det vil føles uvant til å begynne med, så kommer de til å gi deg et mye mer ungdommelig og sofistikert utseende. Det er på tide å gjemme bort pinsetten, finne frem en liten børste og gi brynene en elegant og flott figur.

Uansett om du har tykke eller tynne bryn fra naturens side er det viktig å ‘fylle dem inn’, så bruk en øyebrynsblyant eller et øyebrynspudder. Av blyanter er Macs Brow Pencil eller Soap and Glorys Arch de Triumph (som også har en highlighter til å legge under brynbenet) flotte, men hvis du foretrekker brynpudder, som ikke gir et like hardt utseende, er Body Shops Brow and Liner Kit supert.

Tips: Velg en nyanse mørkere for å skape en mer definert look.Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Alexandra

Alexandra Redisch er en 23 år gammel jente fra Drammen. Hun bor for tiden i Wales hvor hun holder på med en master i kreativ skriving. På fritiden elsker Alexandra å skrive krim, samt jenteting som mote, shopping, sjokolade, hatter, og søte små hunder. Ellers blogger hun på http://noublesso.wordpress.com.

2 kommentarer om “Legg bort pinsetten i sommer

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul