Lene deler et av sine beste middagstips

Vi spurte Lene Orvik om hun ønsket å dele en av sine favorittoppskrifter med oss, og snill som hun er takket hun selvsagt ja til det.

Høstvær, høstkos og innetid betyr matlaging for min del. Jeg elsker å stenge med inne i leiligheten sammen med kjæresten og diske opp med deilige middager. Jeg er også veldig glad i å diske opp mat for venner og familie, og her har jeg et deilig middagstips til dere som vil overraske de dere er glade i.

Innbakt kylling er en vinner. Og i mine øyne finnes det ingen bedre måte å tilberede kylling på, å lage innbakt kylling gir absolutt det saftigeste resultatet.

Her får du oppskriften på innbakt kylling med grønnsaker, gulrot/løkstuing og råstekte potetskiver.

DETTE TRENGER DU:

INNBAKT KYLLING
… Kyllingfileter, smør, salt, pepper, løk, paprika, aliminiumsfolie.
… Krydre filetene godt med salt og pepper, smelt smøret i pannen (jeg bruker mye smør, mmm..) Stek filetene noen minutter på hver side. Skjær opp grønnsakene i strimler. Legg kyllingfiletene hver for seg i aliminuimsfolie og legg grønnsakene oppå. Pakk igjen folien, og legg foliene i en ildfastform. Stekes på 225 grader i ca 20-30 minutter, og du får verdens mest saftige resultat. Namnamnam. Saften fra grønnsakene er bare helt nydelig.

GULROT/LØKSTUING
… Gulrot, løk, fløte, salt, pepper og sukker
… Del opp gulrøtter og løk i små fine terninger, stek dem i en kasserolle i olje, til de er ferdigstekte. Hell over en boks fløte, og la koke til fløten blir tykk. Smak til med salt, pepper og sukker.

RÅSTEKTE POTETSKIVER
… Poteter, salt, pepper og olje
… Kok potetene (med skallet) til de blir litt myke, del de opp i fine tynne skiver, hell olje, salt og pepper over og stek de i ovnen på 225 grader i ca 15-20 minutter.

Servér gjerne med en deilig bernaise saus til. Jeg pleier å kjøpe knorr sin, den synes jeg er best.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul