Leserhistorie.

I mitt snart 23 år lange liv, så kan jeg skryte på meg å ha vært med en god variasjon av mannfolk. Både liten og stor – if you know what I mean.

En dag for ikke så lenge siden fikk jeg spørsmål om hvordan mitt særeste knull var. For å si det slik, så trengte jeg ikke lang tid for å huske den opplevelsen.

Det var siste kvelden før jeg skulle reise på en 14 dagers sydenferie med familien. Jeg visste at jeg hadde behov for å ha sex før ferien, så jeg dro ut på byen sammen med noen venninner. Det tok ikke lang tid før jeg fant meg en søt fyr på 25 år. Vi flørtet, klinte og det virket som han hadde lyst til å bli med meg hjem.

Rundt 3 tiden bestemte jeg meg for at det var tide å få fyren hjem til sengen min. Jeg skrudde på all sjarmen, men han ble stiv i masken da jeg spurte om han ville bli med meg hjem. «Øh.. Jeg er jomfru enda jeg..» Hva SØREN er det han prøver seg på nå tenkte jeg. Han har jo allerede fått en invitasjon med meg hjem, han trenger ikke å lyve om å være jomfru. Grunnen til at jeg trodde han løy var fordi det virket som han hadde draget på damene.

Uansett, så fikk jeg «overtalt» han til å bli med meg hjem, og vi hadde sex.. Eller, jeg tror det var det i alle fall. Sexen var klumsete, pinlig og utrolig stille. Det vil si frem til han fikk utløsning. Da begynte han nemlig å hyle «TUSEN TAKK» som en gal, trakk seg ut av meg og sprang rundt i rommet med et stort glis midt i trynet. Som dere sikkert forstår, så ble jeg vettskremt og skjønte først da at jeg hadde tatt jomfrudommen hans. «Stakkars gutt» var alt jeg tenkte.

– Jente 22.

Har DU en sexhistorie du kunne tenke deg å dele med oss? Send den inn til post@femelle.no!

Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Kaate Klara

Denne brukeren blir brukt hvis vedkommende bak historien/artikkelen vil være anonym.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul