Liker du blomster og blonder?

Mange mothus har lagt sin elsk på den skjønne bondelandsstilen, blant annet Chanel. Hva med å velge en enkel blondekjole, og la deg inspirere av Alexander Wangs flette? Det er viktig å ikke følge trender slavisk og være autentisk. Ikke vær redd for å vise personligheten din! Tilbehøret er viktigere enn selve antrekket og det er det som gjør det lille ekstra.

Photobucket
Har du lite penger og null inspirasjon? Kjøp en pen blomst i butikken, eller se om vårens blomster i hagen er kommet frem og fest den i håret, kjolen eller på vesken ved hjelp av en spenne. Søtt, nytt og noe egent! I de fleste butikkene er det blomster på shorts, kjoler, topper og ikke minst topper med blonder som er gjennomsiktige. Velg en pen blonde-bh med gjennomsiktig topp, shorts med høyt liv og style gjerne med noen søte ballerina sko. En skulderveske med frynser topper det hele!

Sminken bør være lett, lys og i duse farger. Pudderrosa lepper, litt brunfarge i kinnene og du er klar for våren! Lakker nystelte negler i alle regnbuens farger for å gjøre prikken over i’en.

Bildekilde: Produsentene, dvblog via creative commons license.

Skrevet av: Silje Marie

Silje Marie Lindhaugen er en 19 år gammel jente som er ferdig utdannet motekonsulent våren 2010. Hun brenner for mote, sko og tilbehør! For Femelle skal hun skrive hovedsaklig kun om mote.

3 kommentarer om “Liker du blomster og blonder?

  1. Det her høres mer ut som generell sommerstil synes jeg :) Bondestil forbinder jeg med snekkerbuke og strå i munnen :P

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul