Luftig couture visning for Chanel

Motevisning av Chanels couture kolleksjon bydde på luftige siluetter og en god del isdronninger.

Haute couture moteuken i Paris har endelig gått av stabelen, og kjendisene er allerede ankommet. Kristen Dunst, Diane Kruger og moteikonet Alexa Chung var alle tilstede ved Chanels couturevisning for sommeren 2011 i går ettermiddag. Alle tre selvfølgelig i antrekk fra fjorårets Chanel.

Så å si alle modellene ved gårdagens motevisning var kledd opp i lyse, transparante fargenyanser av sølv og hvitt. De tradisjonelle Chaneljakkene var dominerende på catwalken, men det var uten tvil de luftige og gjennomsiktige antrekkene som stjal hovedoppmerksomheten.

Sølvnyanser var det mer enn nok av på couturevisningen, og det kan trygt sies at sølv vil bli en stor trendfarge i år. Kjoler og jakker med lavt liv og glitrende glamor er også noe du bør forvente å se mer av i tiden fremover. Flere antrekk fra haute couturevisningen til Chanel finnes nedenfor.

[cincopa AYDAtdq1dQTs]

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Luftig couture visning for Chanel

  1. Syns denne kolleksjonen her var helt ålreit jeg. Følte ikke det var noe spessielt med plaggene, verken farge , design eller detalj. Karl Lagerfield er en legende uansett hvordan du ser på det, men dette her syns jeg ikke levde opp til ryktet hans. Menmen, stygt var det vertfall ikke da, bare ikke fantastisk heller .

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul