Månedens kvinne | Mars

Gjennom bloggen får vi et veldig fargerikt bilde av deg. Er du en person som har en positiv holdning til det meste?
Hadde jeg fått det spørsmålet for et par år siden, hadde svaret blitt nei. Men, etter mange år som pessimist fant jeg ut at det enkleste egentlig er å tenke positivt! En positiv holdning til hverdagslige problemer, til mennesker og til livet generelt gjør alt mye lysere og lettere, i alle fall i mine øyne. Allikevel er jeg en person som har et veldig realistisk syn på ting. At dette kan kombineres med positivitet er for meg fult mulig, og i praksis fungerer det veldig bra. Så ja, jeg har en veldig positiv holdning til det aller meste!

Liker du å skille deg ut?
Jeg har aldri følt meg annerledes; i mine øyne er jeg bare vanlige Ina, sånn jeg alltid har vært. Allikevel ser jeg jo at jeg ser ganske annerledes ut, og jeg merker at jeg stadig tiltrekkes av det som er litt utenom det vanlige. Å kjøpe klær fordi de er moderne, eller å farge håret brunt fordi det er vårens store trend kommer jeg aldri til å gjøre. Å kle meg i de klærne jeg liker, og å sminke meg som jeg synes er fint, liker jeg derimot veldig godt. Det er vel i og for seg svar godt nok?

Ikke alle tør å vise hvem man er så tydelig som du gjør gjennom klesstilen din, og det er beundringsverdig. Opplever du til tider at folk forhåndsdømmer deg pga at du har en så personlig stil?
Hehe, ja, det gjør jeg. Som regel er tilbakemeldinger jeg får fra fremmede veldig positive, og folk tar meg for å være positiv og blid (noe som stemmer veldig bra!) Andre derimot tror at jeg er en som fester masse, bruker narkotika, stjeler og er en skikkelig pøbel. Derfor er det igrunn veldig moro å kunne stå så sterkt på at jeg i en alder av nitten år aldri har vært full og er totalavholds. At jeg aldri har stjålet, og at jeg ikke ville rørt narkotika med en ildtang engang. Men, å bli forhåndsdømt har aldri vært noe problem for meg, og ikke tror jeg det kommer til å bli det heller.

Sminke – noen favorittprodukter? Hva bruker du av produkter daglig?
Jeg er avhengig av å ha noe på leppene til enhver tid (til og med når jeg sover, hihi), og aller helst noe med litt farge på. Rosa leppestift med en superglossy og velsmakende leppepomade/lipgloss på utsida er helt i min gate! Daglig bruker jeg foundation for å dekke urenheter, litt solpudder for en ekstra glød, øyeskygge i farger som matcher antrekket, eyeliner (sort og hvit), mascara og leppestift/leppepomade/lipgloss. Jeg merker også jeg har veldig lyst til å lære meg å bruke dipliner! Det ser så bra ut. Og neglelakk i alle regnbuens farger er en personlig favoritt, men det kan jeg ikke bruke på jobb dessverre.

Hvorfor har du valgt å være vegeterianer? Har du noen favorittmat?
Jeg er ikke vegetarianer, og det føler jeg er viktig å få fram. En vegetarianer spiser for eksempel ikke fisk, og det gjør jeg. Jeg spiser derimot ingen andre former for kjøtt, og har vært helt kjøttfri siden slutten av august 2009. Å slutte med kjøttspising har mest av alt vært noe jeg har gjort for min egen del, ikke for å kunne passe inn i en eller annen bås. Da jeg fortalte foreldrene mine at jeg hadde slutta å spise kjøtt, var mammas reaksjon; ‘det var på tide, du har jo ikke likt kjøtt siden du var liten!’. Så, å kutte ut kjøtt gjorde jeg av forskjellige grunner; Fordi jeg ikke likte smaken, fordi jeg ikke liker kjøttindustrien/fordi jeg er glad i dyr, av helsemessige årsaker og av økonomiske årsaker. Og faktisk har jeg ikke savnet kjøtt et eneste sekund etter at jeg kuttet det ut! Favorittmaten min er, og har vært de siste åra, god og sterk indisk mat. heldigvis er det veldig mange vegetarianere i India, og jeg har derfor masse å velge mellom fra det indiske kjøkken! Bortsett fra indisk mat, er jeg veldig glad i taco (med kjøttdeigerstatning såklart!) og veggispizza. Og laks! Og salater, og og og. Jeg er rett og slett veldig glad i mat!


Fotograf: Helle Navratil (blogg)

Foto, mer enn kun en hobby? Kunne du tenke deg å jobbe innen foto i fremtiden?

Siden jeg var 12 år har jeg hatt lyst til å bli fotograf, men etter et par år på medialinja fant jeg ut at det ikke er det rette for meg. Altså, å jobbe i et studio dag ut og dag inn er ikke noe for meg. Å jobbe som freelancefotograf har jeg derimot veldig lyst til! Å kunne ta oppdrag fra enkeltpersoner eller bedrifter virker superspennende, men jeg vil ha en «vanlig» jobb på siden, sånn at jeg ikke er avhengig av å hele tida ha fotooppdrag på lur. Drømmen er å ha mitt eget studio, men det blir det nok ikke noe av med det første.

Hvordan er det å jobbe på Pinpoint Piercing? Har du lenge ønsket å gå den yrkesveien?
Det er veldig, veldig spennende! Jeg har ikke jobbet der særlig lenge, men jeg har allikevel opplevd utrolig mye spennende. Man møter så mange forsjellige mennesker, og utfordringene er mange. Jeg hadde ingen planer om å gå denne yrkesveien, men da jeg fikk jobben var jeg ikke i tvil. Dette trives jeg med, og akter å fortsette med så lenge som mulig!

Ser også at du er en stor fan av bandet Mew. Har du en favorittsang?
Å velge bare én favorittsang er umulig. Alle er favoritter! Men, sangene som kanskje står meg nærmest er «Am I Wry? No» og «156» fordi det var de to første sangene jeg hørte av dem, og som fikk meg til å falle pladask!

Tusen takk for intervjuet!

Blogg: http://mewkid.blogg.no
Bildekilder: Mewkid

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

5 kommentarer om “Månedens kvinne | Mars

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul