Maria Meland

Maria Meland er en 17 år gammel moteblogger fra Trondheim. Hun har imponert oss med sine stilige outfits og det er derfor hun er Femelle sin nye utvalgte fashionista. Finn ut mer om trønderjenta i vårt intervju med henne.

Som mange andre jenter vil si seg enige i, så liker Maria å variere stilen sin ganske mye. Hun synes ikke noe om å sette seg selv i en «motebås». En dag kan hun gå i sort med nagler, en annen dag går hun gjerne i en blomstermønstret kjole. Maria bruker det hun selv synes er fint, og tenker ikke på noen spesiell stil når hun handler klær. Selv om hun ikke har noen bestemt stil, så legger hun til at hun kler seg mest litt rocka med en miks av søte klær innimellom. – Jeg har en veldig jentete stil, og jeg elsker å gå i høye hæler og kjoler, sier hun. Hun poster et antrekk på bloggen sin hver dag, og mange misunner henne nok for hvor gjennomførte de ser ut. Maria har vært så snill å dele den utrolig enkle “hemmeligheten” sin bak outfit-bildene sine. – Som oftest får jeg hjelp av en venn eller noen som er i nærheten, hvis ikke bruker jeg selvutløser. Jeg bruker alltid speilreflekskamera ettersom jeg er opptatt av kvalitet på bildene, og redigerer dem enkelt og greit i Picasa.

Stil-signaturen som ofte går igjen på Maria sin blogg er shortser, busker og skjørt med high-waist. Hennes to favorittplagg er faktisk også med high-waist. Et par lyse jeans fra Cheap Monday og en lekker skinnshorts fra Gina Tricot. Maria liker å prøve nye trender og det er det langt i fra alle jenter som gjør. Mange hadde nok nølet lenge med å prøve ut noe med high-whist, så det er tydelig at Maria er en tøff jente. Men det er faktisk en trend hun ALDRI kunne tenke å henge seg på – nemlig Uggs. – Uggs har vært en trend i flere vintersesonger nå, og jeg forstår meg virkelig ikke på trenden. Det ser jo ut som noen lurvete tøfler, sier hun ærlig.

Maria finner moteinspirasjon fra andre blogger, motemagasiner, folk på gata og tv, spesielt serien “Gossip Girl” og “Sex and the City“. En stor grunn til at hun elsker den førstnevnte serien er sannsynligvis på grunn av at hennes moteforbilde er med i serien. Taylor Momsen spiller “the good girl gone bad” Jenny Humphrey, og Maria elsker hennes sterke stil, både i og utenfor serien.

Nå som sommeren virkelig er i anmarsj, har Maria begynt å komme i skikkelig sommermodus. Hver sommer kommer det nye trender og hun har allerede forelsket seg i tre favoritter. Korte jeans shortser med høyt liv, klær i skinn ,og plagg i blomster og dyreprint. Maria har også lagt sin elsk på store ringer denne våren. – For ei stund siden oppdaget jeg ringparadiset på Ebay, og har siden bestilt flere titalls ringer derfra. Ringer i alle former og farger – spesielt liker jeg ringer med dyr og dyrehoder, forteller Maria.

Det som står helt øverst på ønskelisten til Maria akkurat nå er en Mulberry Bayswater veske. Det er absolutt en veske mange jenter drømmer om, og vi håper at Maria blir den heldige eieren av den denne sommeren.

Tusen takk for et koselig intervju!

Besøk bloggen til Maria for å holde deg oppdatert på hennes ferske outfits.Bildekilde: mariaz.blogg.no

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Maria Meland

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul