Maxikjolen: Sommerens it-plagg

Med 70-tallets comeback og luksusbohemen som inspirasjon, skal sommeren helst møtes iført en flagrende maxikjole. Enten du velger en lys, lett og sommerlig eller en mer elegant kveldsvariant, kan du ikke slå feil med gulvlangt i år!

Den norske designeren Peter Dundas var en av flere designere som valgte den avslappede, men luksuriøse stilen i år. Med sine middelhavsinspirerte kjoler i blåtoner og flagrende stoffer ledet han Emilio Pucci inn i en spennende vår/sommersesong.

Store designere som Anna Sui, Alberta Feretti og Marc Jacobs hadde også valgt å gå for lengre lengder i år – noen i romantiske blomstrede mønstre, andre i dyprøde forføreriske toner. Velg en bomullsvariant til stranden, eller en paljettbesatt til kvelden – valgmulighetene er uttaligge!

Stjerner som Nicole Richie, Vanessa Hudgens og Sienna Miller har fulgt den sommerlige, avslappede stilen i flere sesonger, og er dermed ledende i motebildet i år. De går som regel for flagrende, løse kjoler i morsomme mønstre og ledige passfomer. For å oppnå den perfekte bohemstilen kjører du på med gylden hud, flagrende hår og flate sandaler á la hollywoodstylisten Rachel Zoe!

Enten du går for en romantisk, hvit med blonder, eller en i sommerens freshe colourblock stil vil du garantert se stylish og sommerlig ut i en maxikjole! Bytt ut sandalene med stilletter og vesken med en lekker clutch, så kan du enkelt gå kvelden i møte i sommerens heteste må-ha plagg!Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Sofie

Sofie Margrethe Foss Liverud er en 18 år gammel jente fra Oslo. Til daglig går hun på drama-linjen på videregående, og er opptatt av estetikk, mote og kunst. Til sommeren skal hun til New York og studere design management på Parsons new school. Hennes mål er å bli motejournalist og å få jobbe med kunst.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul