Med mote som livsstil

Reality-serien OsloGirls har blitt høstens snakkis, og som en av hovedpersonene i serien har det stormet rundt Nathalie Helgerud i det siste.

Hun blir fulgt på opp- og nedturer i serien, og må tåle mye kommentarer fra mange som mener mye om henne. Det var en stor forandring for motebloggeren som egentlig bare ville bygge veien mot en karriere innen motebransjen.

– Jeg visste nok ikke helt hva jeg takket ja til, og var i det hele tatt ikke forberedt på hva som kom til å skje, hvor stort det ville bli og hvor mange negative reaksjoner jeg ville få. Men det var jo det at jeg syns konseptet hørtes morsomt ut, og jeg følte det var en utfordring jeg ikke kunne takke nei til, sier Nathalie.

For det var ikke mangel på mennesker som hadde en mening om henne, og som gjerne ville si den til henne. Spesielt på bloggen hennes kom det frem mye. Slike ting måtte motebloggeren svelge, og fokusere på de positive kommentarene som også kom inn.

– Jeg fikk helt sjokk når jeg gikk inn på mailen min etter premieren og så alle kommentarene jeg hadde fått på bloggen. Og jeg må innrømme at jeg fikk sjokk når jeg leste gjennom alle de slemme og hensynsløse kommentarene jeg hadde fått. Men det har selvfølgelig vært mye positivt også. Nå gjelder det bare å fokusere på jobb og styling fremover, også må jeg jo prøve å overbevise folk om at jeg ikke er den ”bitchen” jeg blir fremstilt som i serien.

Mote som uttrykksform
Nathalie er spesielt opptatt av mote, og brukte serien som en vei fremover i motebransjen. Nå arbeider hun som stylist i Massiv, og har et bein godt innenfor sin drømmekarriere. Også bloggen hennes handler kun om mote med inspirasjon, stiler og trender. For Nathalie er ikke mote bare fine klær og glamour, men en kunstnerisk uttrykksform og en livsstil.

– Det høres kanskje banalt ut for mange, men det er en måte å uttrykke seg på kunstnerisk. Det å sette sammen klær som matcher til det humøret og den sinnsstemningen du er i. Jeg tror klær har en mye større betydning for folks liv enn de fleste tenker over. En genser som du kjøper på H&M bare fordi du syns den er fin kan være en kopi fra noe en designer brukte flere dager på å kreere og som ble essensiell for moteverden den sesongen, utdyper en engasjert Nathalie.

Hun ser på det store motebildet, og ikke bare på kjolen som henger i garderoben. På bloggen hennes kan vi følge Nathalies lidenskap for mote, og hvordan hun følger den i verden. Nylig var hun på London Fashion Week, og kom hjem med nye inntrykk og idèer. Selv vil hun beskrive sin egen stil som personlig og særegen.

– Stilen min har litt inspirasjon fra 80-tallet. Jeg liker å fremheve skuldrene og syns det er fint med plagg som fokuserer på midjen. Det er nok mange som syns at klesstilen min til tider kan være rar, men fra de fleste som bryr seg om mote får jeg alltid masse komplimenter, og det veier egentlig mest, sier Nathalie.

Beige i høst
Moteløven er alltid oppdatert på siste trend, og liker mye av trendene som er i høst og vinter. Beige-trenden fra Chloe og Michael Kors sine høstkolleksjoner er hun spesielt opptatt av, men er også glad i andre elementer i høstens motebilde.

– Jeg liker det minimalistiske, med de rette linjene. Jeg har lyst TIL å kle meg i pologensere, smale bukser og en beige-kåpe! Ellers er jeg nok ganske mørk av meg, og elsker sort. Også drømmer jeg om en langhåret, hvit fuskepelsjakke. Jeg har enda ikke fått nok av skinn og olatrenden heller, og neglene skal være kakifargede som hos Chanel.

Serien OsloGirls går på VGTV og viser 18 episoder. Men selv når serien slutter, er det nok ikke det siste vi ser til moteløven og OsloGirl’en Nathalie Helgerud.Bildekilde: nathaliehelgerud.blogspot.com

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul