Mote og skjønnhetsnytt.

I fjor var det Jenny Skavlan, i år er det programleder og modell Charlotte Thorstvedt som har fått æren av å designe en gjestekolleksjon for norske Bik Bok. Klærne lanseres i Bik Boks nye flaggskipsbutikk i Oslo i dag, og vil være tilgjenglige i resten av landet i morgen. «De ga meg fullstendig frihet, og jeg tenke hovedsaklig på min egen stil, på hva jeg skulle ønske var ute på markedet. Og det tegnet jeg.» Uttaler Charlotte i Mai-utgaven av Costume.
Den Studio 54 og Miami Vice-inspirerte kolleksjonen består av 10 plagg, blant annet kjoler, t-skjorter og playsuits for å nevne noe. Fargepaletten strekker seg myke pudderfarger til svart og grått. Se bilder av plaggene her.

Den svenske kleskjeden Monki har allerede åpnet butikker i Oslo, Bergen og Kristiansand, og nå står Stavanger for tur. Den 29. April åpnes den 330 kvadratmeter store butikken i Verksgata 1. Monki eies av klesgiganten H&M og er bygget opp rundt et fantasiverden-konsept. «Når du går inn i en Monki-butikk kommer du til Monki-verden som er fylt med skatter inspirert av Tokyos gatemote og skandinavisk motekjennskap» forteller Monkis presseansvarlig, Nor Toma, til Aftenbladet.

Barry M har lagt til 4 nye farger til neglelakkutvalget sitt. Under navnet Ice Cream nail paint, kommer fire sommerlige pastellfarger. Barry M’s neglelakk er kjent for sin fantastiske kvalitet, til tross for sin latterlig lave pris.

Visste du at du nå kan få tak i sko fra Jimmy Choo i Norge? Jada, det er helt sant.Ta deg en tur innom Høyer Luxury på Eger Karl Johan.

Costume har nå fått et søstermagasin: Costume Skjønnhet. «Vi i Costume elsker mote, men vi er også noen ordentlige beauty junkies. Derfor fant vi ut at vi ville lage et eget magasin som kun er viet til skjønnhet og alt det som kan gjøre oss litt skjønnere!» Skriver redaktøren Vanessa Rudejordet i lederartikkelen i den første utgaven.

Bilde: Rhino Neal, lånt under Creative Commons license

Skrevet av Ulrikke/ Askforanswers.nu

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul