Nå skal du bruke hæler til joggebuksa

Alexander Wang, Hermès og Lacoste var blant designerene som satset på sporty plagg denne våren. Det betyr at du nå kan bruke joggebuksa utenfor hjemmets fire vegger med god samvittighet. Du kan til og med slå til med et par slappe bomullsbukser på grillparty.

I høyden
Dersom du kombinerer joggebuksa på riktig måte, kan den lett endres fra slapp og sliten, til flott og stilig. Et stikkord er høye hæler. Bruker du høye hæler, blir det hele veldig elegant og feminint. Et tips er også å bruke strikk nederst, for å unngå den typiske joggebukseslengen.

Du synes kanskje det høres litt skremmende ut å kjøre på med elegante stiletter, til buksene du er vant med å jogge i, derfor er kilehæl å anbefale til denne trenden. Både kjedebutikkene og designerne, har i år høyhælte varianter av mer sporty sko. Perfekt til denne trenden.

Ikke bli formløs
Det er viktig å passe på silhuetten når du er i ferd med å kaste deg på joggebuksetrenden. Ikke bruk formløse plagg både ovenpå og nedentil. Du kan for eksempel bruke et belte i livet, for å få en tydelig silhuett.

Enkelt og sporty tilbehør
Det perfekte tilbehøret for å fullføre denne looken, er en stor bag. Gjerne en slik du ville hatt treningstøyet i. Hårbånd er også helt riktig til denne stilen, og dersom du ikke er fan, er det også lov å bruke turban, som er en av sommerens største trender.

Joggebukse fra H&M, body fra TopShop, armbånd fra Nelly, øredobber fra Nelly, wedges fra Cholè/net-a-porter.com og bag fra Nelly.Kilder: klikk.no, style.com
Bildekilde: Produsentene

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

3 kommentarer om “Nå skal du bruke hæler til joggebuksa

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul