Nå skal du vise frem undertøyet

En av de hotteste motetrendene i 2010 er å bruke undertøy som et ytterplagg.

Denne vågale statement-stilen blander undertøy med den klassiske gatemoten. Den sexy motemiksen fjerner alle barrierene mellom det intime og det offentlige. Mange lurer nok på hvordan en slik trend oppstod, og Femelle har klart å finne noen svar. Trendsetterne har kommet opp med en provoserende, men samtidig også veldig myk og feminin tilnærming til den nyeste urbane moten. Å vise frem undertøy og mer hud er nok en trend de fleste fashionistas kommer til å hoppe på, hvis de ikke allerede har hoppet på den.

For jenter som har litt problemer med å være like vågal som f. eks Rihanna og Miley Cyrus, kan du vise frem denne undertøytrenden på en annen måte, nemlig ved å bruke lagdeling. Det er en svært kreativ og original måte å bruke denne trenden på. Da kan du fortsatt føle deg trygg på det du har på deg samtidig som du holder deg trendy.


AnnaLynne McCord, Taylor Momsen og Miley Cyrus har også gått for undertøytrenden ved å bruke korsettlignende kjoler.

Motedesignerne har funnet en fantastisk måte å eksponere de nydelige myke stoffene, og det vakre undertøyet ved hjelp av denne trenden. Nå er det slutt på at kvinner skal gjemme seg under baggy klær. Miks heller den baggy stilen med undertøytrenden for å skape noe unikt og spesielt.

Noen forbinder denne motetrenden med pin-up jenter, og mener derfor den er alt for vågal og “horete“, men ved å bruke hudfargede toner og fremtredende detaljer kan man virkelig se flott ut i en slik karakteristisk stil.

Imponer både dine nærmeste, blogglesere og folk på gaten ved å prøve ut undertøytrenden. Du kommer ikke til å angre.

Kilde: fashion-style.becomegorgeous.com
Bildekilder: Getty Images, PR Photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Nå skal du vise frem undertøyet

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul