Norges uoffisielle motebibel på nett

Norges uoffisielle motebibel, Norwegian Fashion har blitt relansert med både nytt design og et spennende moteregister.

Nettstedet Norwegian Fashion er velkjent for flere moteinteresserte. Det ble opprettet den 12. august 2008 under Fashion Week, og nå er de tilbake etter noen måneders stillhet med nytt design og nytt tilbehør. Det nye designet er ment å gi en større oversikt over hva som skjer og hvem som gjør hva i mote-Norge. Steven Stieng er den flinke eieren av nettmagasinet og vier mye av sin fritid til webdesign og foto.

I sin nye lansering har nettsiden, som den eneste i Norge, kommet med et designerregister og et catwalkgalleri sortert etter sesong. Du kan finne blant annet Cecilie Melli, Fam Irvoll og Mood of Norway på samme sted. Dette nye tilbehøret gjør det enklere for fashionistas å finne sine favorittdesignere og deres kolleksjoner. I tiden som kommer fremover vil det bli lagt ut enda flere designere og gallerier i disse registrene, som vil bli et nyttig verktøy for alle moteinteresserte.

Norwegian Fashion er et norsk nettsted på engelsk som ønsker å fremme norske designere og norsk mote. De holder deg også oppdatert på hva som skjer i utlandet, og dekker hele moteverden. Her finner du nyheter og artikler, og motebloggeren Marie Amanda er en av skribentene som skal skrive på nettsiden fremover.

Om du brenner for moteindustrien er Norwegian Fashion uten tvil en side du må notere deg.Kilde: Norwegian Fashion

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul