Opplev Europas største kjøpesenter

Hvert år reiser tusenvis av nordmenn på helgetur til London, og en stor andel av disse reiser med ett mål for øyet: Shopping. Det finnes lite som er verre enn å løpe fra butikk til butikk i regnværet, så hvis du har liten tid, og været attpåtil er dårlig kan en tur på kjøpesenteret Westfield i vest London anbefales. På Europas største kjøpesenter finner du alt du leter etter, og litt til under ett og samme tak.

Hvis du skal slå på stortromma, må du ta turen til The Village, hvor designerbutikkene ligger som perler på en snor: Gucci, Dior, Miu Miu, Prada… Om du trenger en pust i bakken kan du ta deg et glass og litt å spise på Searcys Champagne Bar i hjertet av The Village. For å gjøre luksusfølelsen komplett kan du også bestille sjåfør, ”pakkesel”, stylist og taxi lounge.

For oss vanlige, dødelige har Westfield desto mer å by på, og man kan lett tilbringe en hel dag på kjøpesenteret. Frokosten kan inntas på Pret A Manger eller en av de to Starbuckskafeene før du kaster deg over butikkene.

Senteret er logisk oppbygd med butikkene gruppert etter sjanger. Du finner for eksempel de store kjedene som Zara, Topshop, New Look, Bershka og Hennes & Mauritz i samme område. Om du er på jakt etter sexy undertøy finner du blant annet La Senza, Intimissimi og Myla liggende side om side. Department stores som Debenhams, Marks & Spencer og House of Fraser finnes også.

Innimellom alle butikkene dukker det også opp SPA, frisører, skomakere, renserier og stands som tilbyr alt fra massasje til hårprodukter.

Når det blir tid for lunsj er Food Court et hett tips, spesielt om dere ikke klarer å bli enige om hva dere skal spise. Her kan man velge mellom italiensk, indisk, kinesisk, meksikansk og tradisjonelt britisk, for å nevne noe.

Mange Londonfarere er på jakt etter sminkemerket MAC, også det er å få tak i på Westifeld som har sin egen MAC – butikk, men om du skal handle her må du være tålmodig. De ansatte gir god hjelp, når det først blir din tur, så for å unngå frustrasjon bør MAC heller kjøpes på Selfridges hvor det er flere makeup artister. Andre makeupbutikker på Westfield er Inglot, Lush og svenske Makeup Store. Det finnes også en stand som selger mineralmakeupen Micabella, styr unna, høye priser og frekke selgere!

Avslutt dagen med en kinodate på Vue kinoen i toppetasjen og en bedre middag på en av de mange restaurantene på The Southern Terrace.

Kilder: uk.westfield.com/london, wikipedia
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Andrea

Andrea Bærland (20) studerer journalistikk og menneskerettigheter på andre året ved Roehampton University i London og trives bra med det. Når hun ikke befinner seg panikkslagen på biblioteket nyter hun livets glade dager i storbyen. Store deler av den fantastiske galskapen som også kalles livet dokumenteres på bloggen sw1w.blogg.no.

6 kommentarer om “Opplev Europas største kjøpesenter

  1. Fantastisk artikkel!
    Westfield er en drom for oss som elsker fashion! Gleder meg til neste gang!! x

  2. Kjempebra artikkel! Skal få til en tur der om ikke så alt for lenge vet jeg! Tusen takk for gode tips :-)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul