Ørevarmernes comeback

Nå kan du endelig holde deg varm uten å ødelegge frisyren.

Lite er mer irriterende på en kald vinterdag enn å ta av seg luen og oppdage at frisyren som var perfekt når du dro, nå er ødelagt. Luehår er lite pent, men det finnes en løsning som har gått bort i glemselen. Ørevarmerne er tilbake, stiligere enn før, og et perfekt hjelpemiddel for å holde seg varm uten å ødelegge frisyren.

Kjendisenes favoritt
Ørevarmerne er ikke lenger kun assosiert med barndommen, nå får du de i en oppdatert og trendy versjon. Med pels- og strassdetaljer har ørevarmerne gjort vinterens comeback. Du får de i alle slags farger, og i flere detaljer. Den strikkede varianten er veldig populær i vinter, noe som har en sammenheng med strikketrenden som har herjet over oss tidligere. Med ørevarmere gir du en kul og avslappet vri på et hverdagslig antrekk.

Også kjendisene har trykket ørevarmerne til sine ører i vinter. Zooey Deschanel og Sarah Jessica Parker er stadig blitt sett med ørevarmere og flotte frisyrer intakt.

Bildekilde: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Natalia

Natalia Constanza Heinrich er ei 22 år gammel jente som bor i Kongsberg, men som opprinnelig er fra Chile. Hun har bodd i Norge mesteparten av livet sitt, og er utdannet journalist. Hun liker å drive med masse forskjellig, gjerne på en gang. Samtidig er hun også en nysgjerrigper, og må holde seg oppdatert på det som skjer innenfor kjendis-, musikk-, og moteverden.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul