Pieces åpner nettbutikk

Det er snart klart for en gøyal julebordsesong. Enten du finner frem kjolen fra i fjor, eller du går amok i byens klesbutikker, vil det trolig glede deg å høre at det danske accessoriesmerket Pieces nå har åpnet egen nettbutikk.

Det er utrolig hvor mye litt fint tilbehør kan løfte et antrekk. Fjorårets lille sorte blir raskt årets blikkfang med et nytt belte og noen kreative smykker. Ikke bare er det mer miljøvennlig, men velger du for eksempel en av høstens store trender innen tilbehør; vintagesmykker og store kjeder, vil ingen legge merke til at du har brukt samme kjole tidligere. Ønsker du heller å kjøpe nytt, kan det hende du finner dette på akkurat samme nettside som der du kjøpte tilbehøret.

Pieces er nemlig en del av Bestsellergruppen, som også består av blant andre Vero Moda, Only og Selected. I den nye nettbutikken finner du nå Pieces’ vinterkolleksjon, med alt fra tykke skjerf og hansker til nydelige smykker. I de andre nevnte butikkene kan du finne masse kjoler, topper, skjørt og andre klær som vil gjøre deg klar for alle festligheter – og selvsagt andre hverdager november og desember har å by på.

Butikkene har felles kasse, så du kan bestille varer fra flere og motta alt i same pakke, og betale en fast fraktpris. Besøk Pieces sin nye nettbutikk for en liten oppgradering på motefronten, og samtidig får du kanskje gjort unna litt av julehandelen også? Accessoarer er perfekte julegaver til søstre og venninner.

Skrevet av: kristineroed

Kristine er en 22 år gammel jente som for tiden bor i Bergen i forbindelse med studier. Hun er glad i å skrive og ta bilder. Liker også godt å pusle med scrapbooking, symaskin og matlaing – noe hun gjerne vil skrive om og dele med andre.

En kommentar om “Pieces åpner nettbutikk

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul