Pudder og pasteller

Det er på tide å pakke bort de triste fargene og gjøre plass til sommerens fargeskala. I år er det pudder og pastell som gjelder.

Allerede tidlig i vår så vi butikkene kle om utstillingsdukkene sine med duse pastellfarger og pudderrosa, og trenden slår for fullt ut denne sommeren. Motehus som Burberry Prorsum viste på sine visninger fantastiske kreasjoner i duse romantiske farger, og kjendiser som Lucy Lui, Carrie Underwood og Anna Kendrick er alle blitt sett i sommerens duse farger både privat og på begivenheter.

Om du har lys hud som Anna Kendrick kan du godt freshe opp antrekket med litt rød leppestift. På den måten bryter du litt med det sukkersøte, og får ikke følelsen av at antrekket ditt går i ett med huden.

Ovenfor ser dere en kjole og topper fra Asos og Nelly. De perfekte fargene å bruke denne sommeren. Det største utvalget finner du definitivt hos Asos, men Nelly, Bik Bok og H&M har også masse pent.Bildekilder: PR Photos

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul