Røff og sexy på samme tid

Skuespillerinnen Jessica Alba ser alltid missunnelsesverdig vakker ut. Nå viser vi deg hvordan du kan kopiere hennes moteriktige stil.

Machete stjernen har gang på gang blitt kåret til verdens mest sexy kvinne, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Jessica klarer nemlig å se både søt og sexy ut samtidig.

Ovenfor ser du Jessica i en nydelig glitrende sølvkjole fra Ralph Lauren, som hun valgte i anledning av Fashion’s Night Out i New York. Til kjolen har Jessica valgt en sort skinnjakke som røffer opp antrekket, og som demper litt ned den glitrende kjolen. Pumpsene matcher kjolen og resten av antrekket perfekt, og som tilbehør har skjønnheten valgt en mørkelilla clutch og et lekkert sølvarmbånd.

Ikke alle kan være like talentfulle og stilsikre som denne Golden Globe nominerte skuespillerinnen, men det skader vel ikke å prøve? Jessica Albas utvalgte antrekk er perfekt for nyttårsaften eller på gøyale julebord.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Julianne

Julianne Bakke er ei glad og utadvendt jente på 19 år fra Molde, med stor interesse for mote og skjønnhet. Til daglig jobber hun på mia bao og er en livsnyter som elsker å trene, reise, shoppe, være sammen med sin fantastiske kjæreste og venner.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul