Se bra ut uten sminke

Vi har alle dager der vi er så stresset og har så dårlig tid, at vi såvidt rekker å sminke oss. Eller kanskje du skal på festival og ikke har tilgang på slik luksus?

Teltturer, safari og andre ferder setter ikke en stopper for hvor fresh du kan se ut – selv uten sminke! Femelle.no gir deg tipsene enhver jente trenger for å se fresh ut 24 timer i døgnet!

Det produktet de aller fleste er mest avhengig av, er mascara. Uten det på vippene, føles blikket trøtt og tungt og mange unner seg de ekstra minuttene det tar å påføre det, for å unngå et skikkelig morgentryne.
Hemmeligheten er å bruke kolokrem – et hårfargingsprodukt beregnet for vipper og øyebryn. Det er raskt og enkelt å påføre og gir et perfekt resultat! Det ser ut som om du har mascara på – og hvem vil vel ikke det?

Kolokrem kan du kjøpe til 99kr her på buyhelse.no.
Alle vet at tørr og gusten hud gjør at man ser trøtt og sliten ut. Fuktighetskrem er et must hver dag, og det har de aller fleste tid til å smøre på i hui og hast. Men i løpet av dagen, enten på grunn av air condition, forurensning eller stress, kan huden trenge en aldri så liten vitamininnsprøyting. Og her kommer neste produkt inn – fuktighetsspray med vitaminer! Det er så enkelt – et lite spray i ansiktet og huden kjennes frisk og godt fuktet igjen.

Kjøp Glo Minerals Mist til 259kr her på MakeStyleShop.no.Mange føler også at de blir bleke uten sminke – særlig de som gjerne bruker en nyanse mørker foundation enn selve huden. Nå finnes det uttallige selvbruningsprodukter på markedet og et par påføringer med dette løser problemet. Men pass på at du bruker selvbruning beregnet for ansiktet og påfør fuktighetskrem først, slik at du unngår skjolder. Pass også på hårfestet og overgangen til brynene – selvbruning kan være lekkert, men også helt forferdelig…!

Du finner et stort utvalg av selvbruning her på blivakker.no.

Aller, aller viktigst er hvordan du selv føler deg. Lær å like deg selv uten sminke, og du vil utstråle en selvtillit og sjarme som få kan motstå. Det er sant som de sier, at skjønnhet kommer innenfra!Bildekilde: Thinkstock photos, produsentene

Skrevet av: Monique

Monique Lund er ei sprudlende og optimistisk jente på 25 år, og skriver blant annet bloggen www.moniquelund.com. Der deler hun mange gode motetips samtidig som hun blogger om sitt mildt sagt hektiske liv. Til daglig jobber hun i et ingeniørfirma samtidig som hun tar ingeniørutdannelsen, og når hun ikke er på jobb, er hun enten å finne i treningsstudio eller bak kameraet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul