Se de første bildene fra H&M Studio SS16

Skrevet av: Camilla Christensen 

H&M Studio er kolleksjonen som står gigantkjedens hjerte nærmest. Dette er kjedens egne kolleksjon som kommer ut to ganger i året, hvor bare de beste designerene og materialene brukt.

PR-sjef i H&M Norge, Vibeke Holann, forteller til femelle at vårens studio-kolleksjon er inspirert av mennesket som er ute på reise. Hele kolleksjonen kan gi deg en følelse av Julia Roberts i filmen eat pray love. Holann tror denne kolleksjonen vil få god respons av den norske H&M-kunden på grunn av at vi her i landet setter pris på plagg som er av god kvalitet. Plaggene er gir også et sporty uttrykk som passer nordmenn godt.

Den røde tråden som går igjen i alle plaggene er at de skal være lett å bruke og være lagd i gode materialer som økologisk bomull og silke. Farger som orange og blått som vi har sett mye av i høst, kommer også igjen til våren.

Kolleksjonen består av plagg til både menn og kvinner, og vil være ute for salg på nett og i utvalgte H&M-butikker fra 25.februar.2016. Men allerede nå kan du se noen av bildene fra den moteriktige Studio-kolleksjonen.

 

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

Skrevet av: Student

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul