Seks motetrender på gaten

Maria rocker fuskepelstrenden perfekt i denne stilige vesten. Hun har også et snev av marineblåtrend i antrekket sitt også, samt råstilige, brune støvletter fra Økonomi sko.

En annen jente som også kler fuskepelstrenden veldig godt er Caroline. Ikke alle tørr å være like vågale som denne søte jenta med en kjempestilig «samelue» på hodet. Det beste med dette antrekket er uten tvil måten hun har blandet sitt sukkersøte skjørt med en slik oppsiktsvekkende lue.

Mønster og graffititights oppsummerer Kristin sitt outfit her. Antrekket hennes skriker hundre prosent gjennomført, og det er langt i fra alle som klarer å se like stilig ut i slike graffititights fra Monki. Tomlene opp for stilsikre Kristin.

Oversized, high-waist pluss litt fuskepels. Kan det bli bedre enn dette? 15 år gamle Marit har en utmerket klesstil som mange jenter helt sikkert misunner. Hennes vakre røde hår, sorte hatt og kamelfargede bukse gjør antrekket perfekt!

20 år gamle Moa har blandet to av høstens heteste trender. Nemlig ørkenfarger og sort lær! Den utrolig populære kameljakken er et must denne høsten og for å bli like stilsikker som Moa, kan du mikse opp antrekket med både veske og hansker i sort skinn. Et perfekt antrekk for både jobb og fest.

Fotograf: Mie Andersen

Skrevet av: Mie

Mie Andersen er 18 år og har nettopp gått ut av videregående, med media og kommunikasjon som hovedlinje. Å skrive og ta bilder er to ting hun virkelig elsker, samt det at hun har en stor interesse for mote og interiør.

4 kommentarer om “Seks motetrender på gaten

  1. Super cool !!! I love the mixed photos and angels – plus all the details where there outfits are from !!! 10/10 Mie. Superb work !!!!! XX

  2. Så gøy å endelig se det ferdige resultatet, og takk for alt det fine du skrev! Kjempebra jobba Mie :))

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul