Sesongens knalleste farge

Gjør som kjendisene og gå for mørke kongeblå kjoler i sommer.

Det ble tidlig i år vist på catwalken at blåfargen kom til å bli en stor hit denne sommeren. Nå har tre av verdens største stjerner blitt sett i denne fabelaktige fargen, og vi i Femelle kan med hånden på hjertet si at vi elsker trenden allerede.

Allerede tidlig i Mai var popfenomenet Lady Gaga førstemann ut med trenden. «Sex & The City» stjernen, Sarah Jessica Parker fulgte etter med en mye omtalt blå kjole bare noen dager senere. Den 22. Mai fikk vi nok en gang smaken på trenden, da Uma Thurman ankom avslutningsseremonien av filmfestivalen i Cannes, Frankrike. Det er nok mildt sagt trygt å si at blåfargen er kommet for å bli denne sesongen!

Den populære maxikjolen er en like stor trend i år som den var i fjor, om ikke større, men det er alikevell den trygge minikjolen som regjerer fortsatt. Vi har lett oss frem til hele ni favoritter fra blant annet VILA, Rare Fashion, Asos og Nelly.

Festkjole fra Forever Unique/Nelly – 1795kr, kappekjole fra VILA/Asos – 300kr, tettsittende kjole fra AngelEye/Nelly – 449kr.

Hvit og blå minikjole fra Asos – 450kr, kjole fra Asos – 250kr, langermet kjole fra Asos – 350kr.

Langkjole fra Nelly Trend – 599kr, langermet minikjole fra Nelly Trend – 249kr, maxikjole fra Honor Gold/Nelly – 449kr.

Bildekilde: Produsentene, Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul