Shoppingregel: Hundre prosent fornøyd

Hva med å prøve en ny shoppingfilosofi: kjøp kun ting du er hundre prosent fornøyd med. Det høres opplagt ut, men tenk over dette: hvor ofte har du ikke endt opp med noe i handleposen som var veldig fint… men. Kanskje var fargen feil, for trangt i ryggen, eller kanskje vet du at du egentlig aldri bruker skjørt i den fasongen. Du kommer nok til å bruke det du har kjøpt, men det vil ofte være mer av prinsipp (jeg har jo betalt for det, da burde jeg bruke det,) enn fordi du virkelig elsker det.

Hvis du kun tillater deg selv å kjøpe noe du er hundre prosent fornøyd med, som ikke har feil fasong, farge eller størrelse, kommer du til slutt til å bare ha ting som passer deg perfekt og som du virkelig liker. Tenk så mye lettere det vil bli å kle på seg om morgenen. Tenk så fint å vite at du kun eier fine ting som du faktisk bryr deg om, i stedet for tjue anonyme topper som slenger rundt på gulvet. Det trenger ikke være et dyrt designerplagg, og det er heller ingenting som hindrer deg i å shoppe på impuls. Poenget er bare at du ikke skal kjøpe noe uten å være hundre prosent fornøyd.

I begynnelsen kan regelen være litt vanskelig å holde seg til, for plutselig blir det færre ting i butikkene som er aktuelle (særlig hvis du er kresen!). Men etter hvert blir det en slags skattejakt: finner jeg noe som er så fantastisk at det fortjener å bli med meg hjem? Og når du først finner noe, blir triumfen så mye større, da du kan gå hjem med kun skatter i handleposen. I tillegg er det bra for både miljøet, økonomien og klesskapet ditt – men aller mest for humøret.

Skrevet av Maria (blogg: lostinaspotlessmind.com)

Bildekilde:Bulls Press

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

En kommentar om “Shoppingregel: Hundre prosent fornøyd

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul