Sjekk ut disse Youtube kanalene

Opplever du at du kjeder deg og ikke finner noe å se på Youtube?
Her har vi laget en liste med noen kanaler som du kan følge. Trykk på bildet for å bli sendt direkte til videoen.

 

1. Grav3yardgirl

Grav3yardgirl

Rachel «Bunny» Marie Meyer er kjent på Youtube som grav3yardgirl hvor hun poster videoer om mote, skjønnhet og tester ut produkter.

Hun er best kjent for hennes ”Does This Thing Really Work?!”. I disse videoene tester hun ut typiske TV shop produkter, men også produkter som seerne vil at hun skal anmelde.

 

 2. Whatever

Skjermbilde 2015-05-02 kl. 12.33.33

Morsom kanal hvor en gruppe mennesker driver med ”pranks”, sosiale eksperimenter og skjult kamera. Ønsker du å rødme eller le på andre menneskers bekostning så er dette kanalen for deg.

 

 3. Screen Junkies

maxresdefault

Dette er en kanal som fokuserer på film og tv. Her har de tre forskjellige serier: «The Screen Junkies Show,» «Honest Trailers,» og «Movie Fights.». The Screen Junkies Show er hovedsakelig intervjuer og diskusjoner om filmer, og movie fights er en konkurranse hvor gjester har debatter om forskjellige temaer i filmer.
Deres mest kjente serie er uten tvil Honest Trailers som parodierer trailere til kjente filmer/serier. Sjekk ut denne kanalen og få deg en god latter!

 

4. DiamondsAndHeels14

hqdefault

Bak denne kanalen er Cassandra Bankson, en amerikansk modell fra San Francisco. Hun lager videoer om helse, sminke og mote.

Hennes mest kjente video er «Acne Foundation Routine for Cystic, Scaring, Oil and Blackheads” hvor hun viser hennes ansikt uten sminke og viser hennes alvorlige akne som fikk global oppmerksomhet i 2010. Hun har mange informative videoer, så trenger du tips så er det bare å gå inn på hennes kanal.

 

5. Cinema Sins

cinema

Enda en filmkanal som ligner på Screen Junkies, men i stedet for å lage parodiske trailere så går de gjennom filmer og peker ut ”synder” som de kaller det. Disse kan være alt fra feilplassering mellom scener til dårlige effekter. Er du en som liker å pirke på filmer, eller vil se hva du kan ha oversett i en film må du innom Cinema Sins.

 

Ha en fortsatt fin helg!

Skrevet av: Pamela Sandnes

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul