Sjette dag av New York Fashion Week

Mens den beryktede designeren Marc Jabobs skuffet med sin vårkolleksjon, tok både Vera Wang og Dennis Basso catwalken med storm!

Vera Wang er mest kjent for sine fantastiske brudekjoler, men imponerte også på Fashion Week med sin romantiske kolleksjon.

LES OGSÅ: Femte dag av New York Fashion Week.

I motsetning til Marc Jacobs og Alexandre Herchcovitch, var kolleksjonen til Dennis Basso den beste kolleksjonen ved gårdagens Fashion Week.

Se oppsummeringen av dag seks nedenfor, og gjør opp din egen mening om hver enkelt kolleksjon.

Alexandre Herchcovitch
Denne kolleksjonen bar tydelig et sterkt preg av 80-tallet. De knalle fargene lyste disco, og noe som ble like godt lagt merke til som selve antrekkene var leppene. De var nemlig farget i samme fargenyanser som klærne. Vi fikk se lepper i blått, grønt, gull, svart og selvfølgelig også rød. Alle antrekkene var veldig gjennomførte, med matchende pumps. Det eneste som kanskje er litt usikkert med denne kolleksjonen, er at den trolig ikke blir noen stor favoritt på den røde løperen.

[cincopa 10755738]

Badgley Mischka
Mark Badgley og James Mischka ser ut til å ha kost seg med å designe denne vakre vårkolleksjonen. Den ser ut til å være inspirert av 70-tallet, men med et snev mer glamour og glitter. Denne kolleksjonen hadde alt – gulvlange gallakjoler, elegante minikjoler og high-waist bukser, selvfølgelig i alle regnbuens farger. Hovedsaklig mest av hvitt og ørkennanser.

[cincopa 10755751]

Betsey Johnson
Designeren viste frem en gøyal og fargerik kolleksjon på catwalken. Alt fra en stor gallakjole i masse neonfarger til noe som lignet på en trashy piratlook. Noe av det beste vi fikk se på catwalken var marineblå militærjakker, lærundertøy og søte pin-up-kjoler.

[cincopa 10756159]

Dennis Basso
Den nyeste kolleksjonen til Dennis Basso kan oppsummeres i ett ord – feilfri! Den var perfekt fra start til slutt. Alle plaggene hadde sin egen unike vri, antrekkene var både elegant og sexy på samme tid. Designeren hadde tydelig forelsket seg i silke, siden mange av kjolene var laget av det myke stoffet.

[cincopa 10756181]

Elie Tahari
Sammen med et stort utvalg av shortser og bukser i high-waist, imponerte designeren med sine perfekte cocktailkjoler, topper og blazere. Fargepaletten ble holdt veldig nøytral, men plagg i denim, militær, sort og gull skilte seg ut på catwalken.

[cincopa 10756195]

Herve Leger by Max Azria
Det var inget sjokk at designeren valgte å starte kolleksjonen ved å vise frem sin signaturlook, nemlig bandasjekjolen. Selv om silhuetten kan fremstå som litt for sexy for noen, klarte designeren å holde det klassisk og enkelt. Fargene på catwalken ble også holdt veldig nøytrale med vakre pastellfarger.

[cincopa 10756200]

Karen Walker
For denne kolleksjonen ble designeren inspirert av den legendariske fotografen William Eggleston, en mann som ble kjent på 60-tallet for å våge å bruke farger – masse farger – i kunstnerisk fotografi. Dette ble veldig godt reflektert på catwalken også, da vi fikk se sterke farger som oransje, gul og blå, samt litt nøytrale farger som beige, militær og selvølgelig noe print.

[cincopa 10756214]

Marc Jacobs
I vårkolleksjonen til Marc Jacobs var det tydelig at designeren hadde blitt inspirert av 70-tallet, samt et snev at Studio54-tiden. Til tross for å levere noen flotte antrekk, var det noe som ikke helt stemte med kolleksjonen. Det ble rotete og for mye på samme tid. I motsetning til så å si alle andre designerene i år, hadde han gått for harde, kalde farger, noe som skal skrytes av. Det beste ved hans visning var helt klar de fantastiske jumpsuitene, og det verste var uten tvil den rosa silkedressen.

[cincopa 10756236]

Rodarte
Uten tvil en av de mest etterlengtede visningene til New York Fashion Week, var Rodarte kolleksjonen, og den skuffet aldeles ikke med sin vårkolleksjon. Kate og Laura Mulleavy leverte en visning inspirert av 1960-tallet, med en catwalk fylt opp av herlige mønster og fargemikser.

[cincopa 10756249]

Vera Wang
Catwalkshowet var spektakulært, og mestret med å definere noen av de nyeste stilene og delingen av sterke linjer innen mote. Kolleksjonen var inspirert av den romantiske filmen In The Mood For Love, og modellene fikk virkelig vist frem den rette stemningen. De var sminket til å se ut som den perfekte kvinne alle sammen, og huden deres var som porselen. Omgivelsene rundt catwalken var mørk og mystisk, og antrekkene delte den samme forførende følelsen.

[cincopa 10756260]

Kilde: style.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

4 kommentarer om “Sjette dag av New York Fashion Week

  1. Litt interessant at alle andre skryter kolleksjonen til Marc Jacobs opp i skyene… (som Costume, MinMote, mangfoldige internasjonale moteblogger). Nå mistet dere i mine øyne den lille troverdighet dere måtte ha når det gjelder motestoff.

  2. hmm: Ikke alle kan være av samme oppfatning, og jeg kan kun prate for meg selv siden det var jeg som anmeldte kolleksjonen. Jeg mener den var litt for glorete, men innser nå at jeg kanskje var litt for hard mot Marc Jacobs. Jeg mener kolleksjonen var en av de mindre fine på NYFW, men ikke den dårligste.

  3. Tror du mener hoost og ikke vaar? (Mens den beryktede designeren Marc Jabobs skuffet med sin vårkolleksjon, tok både Vera Wang og Dennis Basso catwalken med storm! )

    Lots of eyecandy :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul