Sjokkerende og fargerikt

Nydelige Jessica Alba så fantastisk ut på motevisningen til Christian Dior sin høst/vinter kolleksjon 2010/11 i Paris.

Den vakre skuespillerinnen er for tiden i Paris på ferie, men har tatt seg god tid til både sightseeing og motevisninger. Blant annet Christian Dior den 5. juli. Hun ankom visningen i en stroppløs sommerkjole fra Dior, og matchet den med hvite pumps fra Mary Jane. Både hennes former og lange ben ble komplementert av dette antrekket. Alba brukte en god del gullaccessoarer til denne looken. Blant annet en clutch fra Christian Dior Minaudiere, et vevet belte og både armbånd og øredobber i samme gullfarge.

En annen kjent skuespiller ble også lagt merke til på motevisningen i Paris, nemlig «Gossip Girl» stjernen Blake Lively. Den blonde skjønnheten møtte selvsagt også opp i en vakker kjole fra Dior. Antrekket hennes var veldig gjennomført fra topp til tå. Hodepryden stod perfekt til Lively sin hvite kjole, og sandalene fra Christian Louboutin gjorde heller ikke antrekket mindre feilfritt. Blake så ut til å storkose seg ved første rekke på Dior sin visning, og den søte stjernen ga fotografene gjerne et smil eller to.

Motevisningen til Dior var fullspekket av sterke farger, og ut i fra bildene å dømme, så alle modellene ut som vakre blomster.

[cincopa 10660352]
Gigantiske gallakjoler ble vist mot slutten, og når bildefremvisningen er ferdig sitter igjen med en rar sjokkert følelse. De sterke fargene, inspirasjonen og de overvelmende kreasjonene gjør alt helt perfekt. Er det mulig å gjøre en visning bedre enn dette?Kilder: justjared.buzznet.com, style.com
Bildekilde: Getty Images, Dior

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Sjokkerende og fargerikt

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul