Skjerf deg i høst

Endelig er tiden inne for å virkelig oppdatere høstgarderoben, og hva er vel bedre enn å style opp aviatorjakken eller trenchcoaten din med stilige skjerf?

Denne høsten er det meste lov, og både Chanel og D&G har sendt modellene ut på catwalken med stort strikk, juksepels og tradisjonelle strikkemønster. Heldigvis for oss som ikke bor på Upper West Side, er kjedebutikkene ikke sent ute med å kopiere lookene fra catwalken, og de fleste nettbutikker har en egen mappe under “accessories” som inneholder skjerf!

I butikkene er det heller ikke mangel på skjerf, og om du ikke skulle finne akkurat det du er på utkikk etter, så har mange nettbutikker de fleste skjerfene på lager.

Det fantastiske med skjerf er at man ikke trenger å betale stort for å gjøre antrekket anderledes, med å tilsette en ny farge eller kontrast til antrekket vil du unngå å gå lei jakken du har kjøpt for sesongen, eller tatt frem fra i fjor.

Mange velger også å kjøpe udødelige klassikere som for eksempel Burberryskjerfet, som også kommer i mange ulike varianter og farger. Trikset er å ofte variere billig med dyrt, og klassiske skjerf som aldri går av moten kan ofte være en klok investering.

Fargene som går igjen denne høsten er beige, hvitt og jordfarger, men ofte er det jakkene som faller i disse fargekategoriene, og da kan man bruke fantasien når det kommer til hva man henger rundt halsen! Gjør som du selv ønsker, og bli høstens stilstikre fargeklatt!

Hvis du ønsker en mer personlig vri på skjerfet ditt, så finnes det mange garnbutikker som selger strikkemønster, både for nybegynnere og viderekomne. Da har man muligheten til å få akkurat det man ønsker seg, men det kan fort ta litt lengre tid.

Om du heller ønsker å bytte ut det stilige skjerfet med den trendye halsen, så tipser Femelle deg om det senere.Bildekilde: Getty Images, produsentene

Skrevet av: Marthe

Marthe Ryger Omdal er en kreativ 19 år gammel sørlending, som for tiden studerer til en bachlorgrad i fashiondesign og styling i London. Hun skriver moterelaterte artikler for Femelle.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul