Sleiken er (endelig) tilbake

Den populære 50-talls frisyren er tilbake, men denne gang er det vi kvinner som kan ta den i bruk.

I det siste har vi sett det på stjerner som Emma Watson, Marion Cotillard og Pixie Geldof. De har alle tatt på seg buksene og dratt tilbake i tid. De har alle sammen dratt håret bakover med gelé, og vist frem et veldig typisk brylcréme-utseende. Noen synes kanskje det får håret til å se fett ut, men tro det eller ei, så er denne frisyren veldig in akkurat nå.

Vil du prøve ut en slik hårsveis selv, er Tigi Bed Head Shrink Mega Firm Gel et flott produkt til dette. Den gir deg det ‘jeg har nettopp kommet ut av dusjen, og håret bare la seg slik automatisk-looken.

Om du velger å ta i bruk den populære sideskillen som Emma Watson, eller ønsker å teste ut den klassiske sleiken, så er dette uten tvil den mest vågale, men også stiligste frisyren i sommer.

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Alexandra

Alexandra Redisch er en 23 år gammel jente fra Drammen. Hun bor for tiden i Wales hvor hun holder på med en master i kreativ skriving. På fritiden elsker Alexandra å skrive krim, samt jenteting som mote, shopping, sjokolade, hatter, og søte små hunder. Ellers blogger hun på http://noublesso.wordpress.com.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul